EğlenceManşetler

Marvel Disney+ içerikleri için yol haritasını açıkladı

marvel disney+
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Marvel, Sinema Evreni’nin dördüncü evresine dair planlarını San Diego’da gerçekleştirilen Comic-Con‘da açıkladı. Şirketin yeni dönem stratejisinde, çatı şirketi olan Disney‘in yeni çevrimiçi içerik platformu Disney+ da önemli bir yere sahip olacak. Marvel, en az beş süper kahramanının maceralarını Disney+ aracılığıyla hayranlarına ulaştıracak.

Bu içeriklerle tanışmak isteyenlerin ise biraz sabırlı olması gerekiyor. Söz konusu içeriklerin yayınlanması biraz geniş bir zaman aralığına yayılmış durumda. Buna ek olarak, Marvel Sinema Evreni’ne tamamen hakim olmak isteyenlerin de Disney+’ta yayınlanan içerikleri izlemesi gerekecek. Platformda yayınlanacak diziler, vizyona girecek filmlerin bazıları için önemli bir bağlam teşkil edecek.

İzleyicilerle buluşacak ilk yapım, The Falcon and Winter Soldier olacak. Dizide başrolleri Anthony Mackie ve Sebastian Stan paylaşacak. İkili, daha önce Kaptan Amerika: İç Savaş‘ta karşımıza çıkan ve Daniel Brühl tarafından canlandırılacak olan Baron Zemo‘ya karşı mücadele edecek. Buna ek olarak, dizide The Falcon ve Winter Soldier‘ın Endgame sonrasındaki dönemdeki görevlerini öğrenme süreçleri de anlatılacak.

Disney+’ta izleyicilerin karşısına çıkacak bir diğer yapım ise WandaVision adını taşıyor. 2021’in ilkbaharında yayınlanacak olan dizide, Scarlett Witch ve Vision‘ın (Elizabeth Olsen ve Paul Bettany) Endgame sonrasında oluşan dünyadaki yerleri hakkında daha detaylı bilgiler verilecek. Buna ek olarak, Scarlett Witch’in 2021’in mayıs ayında vizyona girecek Doctor Strange in the Multiverse of Madness‘ta neden boy göstereceği de dizi sayesinde anlaşılacak. Dizide Captain Marvel’da karşımıza çıkan Monica Rambeau’nun büyümüş hâlini görmek de mümkün olacak.

Loki de 2021’de Disney+ izleyicileriyle buluşacak yapımlar arasında yer alıyor. Son Avengers filmlerini izleyenlerin tanıştığı yeni yetenekleriyle daha da güçlenen Loki’nin yeni yetenekleriyle yaşayacağı maceralar dizide anlatılacak.

Marvel, daha önce dedikoduları etrafta dolaşan iki Disney+ programını da doğruladı. Bunlardan biri olan “What If…?” 2021’in yaz aylarında yayınlanacak ve Marvel Sinema Evreni’nin ilk animasyon içeriği olacak. Animasyon dizide, alternatif gerçeklikler keşfedilecek ve Marvel Sinema Evreni’nin önemli oyuncuları da projede boy gösterecek. Jeffrey Wright, The Watcher olarak dizide sabit bir role sahip olacak. Jeremy Renner da Hawkeye rolüyle 2021’de Disney+’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Hawkeye dizide hızla yükselen süper kahraman Kate Bishop‘a akıl hocalığı yapacak.

İLGİLİ HABERLER