EğlenceTeknoloji

Marvel’s Avengers beta sürümünün çıkış tarihi belli oldu

marvel's avengers
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Avengers ekibinin yeniden toplama tarihi yaklaşıyor. Crystal Dynamics tarafından yapılan açıklamada, Marvel’s Avengers beta sürümünün çıkış tarihi duyuruldu. Oyuna tüm platformlarda aynı zamanda erişilemeyecek olması ise oyuncuları üzecek gibi görünüyor.

Oyunun beta sürümüne erişim konusunda öncelik PlayStation 4 sahiplerinde olacak. Ön sipariş verenler, 7 Ağustos’tan itibaren Marvel’s Avengers’ın beta sürümünü deneyimleyebilecek. Bir hafta sonrasında ise ön sipariş veren Xbox One ve PC sahipleri oyuna erişebilecek. Oyunun herkese açık beta dönemi ise 21 Ağustos itibarıyla başlayacak.

IGN’e konuşan oyunun kreatif direktörü Shaun Escayg, beta sürümünün oyunun tüm unsurlarını “tatmayı” mümkün kılacağını dile getirdi. Beta sürümünde Crystal Dynamics’in detaylarını açıklamadığı “Drop Zones” isimli oyun modu da mevcut olacak. Drop Zones hakkındaki detaylar 29 Temmuz’da Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak ikinci War Table (Savaş Masası) yayınında paylaşılacak.

Marvel’s Avengers 4 Eylül’de tam sürümüyle PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia aracılığıyla oyuncularla buluşacak. Oyunun PS4 ve Xbox One versiyonlarını satın alanlar, yeni nesil konsol versiyonlarına ekstra ücret ödemeden sahip olabilecek.

İLGİLİ HABERLER