Eğlence

Martin Scorsese yeni filmi için Apple ile anlaşmaya yakın

Martin Scorsese Netflix için "motor" demeye hazırlanıyor

The Irishman’de Netflix ile çalışan ünlü yönetmen Martin Scorsese, yeni filmi için de Apple ile anlaşmaya yakın görünüyor. Variety, Deadline ve The Hollywood Reporter sitelerinde yer alan haberlere göre; Apple ve Paramount, “Killers of the Flower Moon” isimli filmi birlikte destekleme konusunda yürüttükleri görüşmelerde sona yaklaştı.

Scorsese ve Paramount’un film için daha önce Apple’ın yanı sıra Netflix ile de görüştüklerine dair haberler gündeme gelmişti. Bütçesinin 180 milyon doların üstünde olacağı belirtilen filmde Scorsese’nin favori aktörleri arasında yer alan Leonardo Di Caprio ve Robert De Niro gibi isimlerin de boy göstermesi bekleniyor.

Apple bir süre önce Tom Hanks’in İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikayenin anlatıldığı yeni filmi Greyhound’un gösterim haklarını almıştı. Haberlere göre; şirket, Killers of the Flower Moon’u kendi orijinal projesi olarak fonlayacak. Filmin dünya genelindeki sinemalardaki gösteriminden ise Paramount sorumlu olacak.

Martin Scorsese ve Apple arasındaki ilişki yeni değil. Ünlü yönetmen, 2012’de Apple’ın Siri ve iPhone 4s için çektiği bir reklam filminde de oynamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER