Eğlence

Martin Scorsese Netflix için “motor” demeye hazırlanıyor

Martin Scorsese Netflix için "motor" demeye hazırlanıyor

martin scorsese netflixMartin Scorsese Netflix için hazırlanan bir dizi projesinde yönetmen koltuğuna hazırlanıyor. 1970’li yıllarda Kanada’da yayınlanan komedi dizisi Second City Television’ın günümüze göre uyarlanacak bölümlerinde yönetmenliği Scorsese üstlenecek.

İlk bölümü 1976’da yayınlanan dizi, 6 sezon boyunca devam etmişti. Martin Short, Catherine O’Hara, John Candy ve Rick Moranis gibi oyuncuların boy gösterdiği dizi, 1981’de ABD’nin NBC kanalı tarafından gösterilmeye başlamış ve ardından gelen yıllarda çok sayıda Emmy ödülü kazanmıştı.

Netflix, dizinin yeniden ekranlara dönüşünü kutlamak adına özel bir panel gerçekleştirecek. Moderatörlüğünü Jimmy Kimmel’ın yapacağı panele dizinin orijinal kadrosundan Short, O’Hara, Eugene Levy, Andrea Martin, Dave Thomas ve Joe Flaherty gibi isimler katılacak. “SCTV ile Bir Öğleden Sonra” adını taşıyan panelin çekimi, 13 Mayıs’ta canlı bir izleyici kitlesinin önünde Toronto’da gerçekleştirilecek.

Martin Scorsese Netflix ile kısa süre önce başka bir anlaşmaya daha imza atmıştı. Netflix ünlü yönetmenin 2019’da vizyona girecek “The Irishman” isimli filminin haklarını satın almıştı. Yapım maliyetinin 100 milyon doları aştığı söylenen filmde Scorsese, Robert De Niro ve Al Pacino’yu bir araya getiriyor.

İLGİLİ HABERLER