Teknoloji

Marshall Mid Bluetooth ile 30 saat müzik keyfi vaadini sürdürüyor

marshall mid bluetoothMarshall, uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık arayanlar için hazırladığı yeni modelini görücüye çıkardı. Şirketin Bluetooth kulaklık ailesinde Major II’yi takip eden Mid Bluetooth da 30 saatlik pil ömrü vaadini sürdürüyor. Major II testlerde bu sürenin 7 saat üzerine çıkabildiği için Mid Bluetooth’tan da aynı performans bekleniyor.

Bluetooth aptX ve 40 mm. sürücülerin birleşiminin yüksek ses kalitesi, yüksek bas ve yeterli ses yüksekliği sunması bekleniyor. Major II’nin tatmin edici ses yüksekliğini Mid Bluetooth’un da koruması öngörülüyor. Mid Bluetooth’ta Major II’de bulunan kontrol topuzu da muhafaza ediliyor. Bu topuz üzerinden çalan şarkıyı durdurma, yeniden başlatma, şarkıları karıştırma ve sesi artırma ya da kısma gibi işlemleri yapmak mümkün oluyor. Bu topuz üzerinden telefona gelen aramalar yanıtılanabiliyor, sonlandırılabiliyor veya reddedilebiliyor.

Marshall Mid Bluetooth, yine tıpkı Major II gibi, telefona kablosuz olarak bağlıyken ses paylaşımı yapabiliyor. Bunun için sadece 3.5 mm.’lik bir ses kablosuna ihtiyaç duyuluyor. Bu kablo da cihazın kutusundan çıkıyor. Söz konusu kablo sayesinde şarjı bitse bile Marshall Mid Bluetooth’u cihaza bağlayıp müzik dinlemek mümkün oluyor.

Marshall Mid Bluetooth 200 dolar karşılığında satışa sunuldu

Marshall Mid Bluetooth, 200 dolarlık fiyat etiketiyle şirketin web sitesinde satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER