Manşetler

Mars: Türkiye’nin yeni finansal deneyimi

mars

Türkiye’nin finans dünyasında yeni bir dönem başlıyor. Mars; özgür ruhlu, parasını akılcı yöneten, yeniliğe açık ve kendine has zevkleri olan kişiler için tasarlanmış bir platform. Tek bir uygulama ve tek bir kartla tüm bankacılık işlemlerini yönetmeyi sağlayan Mars, kullanıcılarına premium bir finans deneyimi sunuyor.

Mars, Emrah Kaya, Burcu Bekdaş ve Eray Yüksek ortaklığıyla hayata geçirildi. Mars, kullanıcılarına tamamen özelleştirilebilir bir finansal deneyim sunuyor. Kullanıcılar, Mars’ın sunduğu çeşitli hizmetlerden yararlanarak finansal yaşamlarını daha özgür ve kontrol edilebilir hâle getirebiliyorlar.

Mars, finans dünyasında bir demokratikleşme hareketi olarak tanımlanabilir. Şeffaf bir hizmet modeli ile bireylerin kendilerini ait
hissettikleri segmentlere erişim sağlamayı hedefliyor. Mars, kullanıcılarına tek bir mobil şube ve kartla tüm finansal yaşamlarını tek yerden yönetebilme imkanı tanıyor. Mars, kullanıcılarına birçok ayrıcalık sunuyor. Mars’ın sunduğu ayrıcalıklar
arasında yüzlerce markada indirimler, ücretsiz park ve özel şoför gibi hizmetler bulunuyor. Ayrıca, Mars kullanıcıları, Mars Miles programı sayesinde alışverişlerinde ve bankacılık işlemlerinde mil kazanabiliyorlar. Mars, kullanıcılarına ATM aramadan istedikleri bankanın kartından istedikleri yerde ücretsiz para çekme imkanı da sunuyor. Bına ek olarak; Mars kullanıcıları, kendi aralarında 7/24 ücretsiz bir şekilde dünyanın herhangi bir yerinden para transferi yapabiliyorlar.

Güvenlik konusunda da Mars, kullanıcılarının güvenliğini ön planda tutuyor. Digital First Card özelliği sayesinde Mars kartların üzerinde numara yer almadığı için dolandırıcılık riski neredeyse hiç bulunmuyor. Ayrıca, Mars kullanıcıları, tüm varlıklarını Merkez Bankası güvencesiyle koruyor. Mars, MasterCard Gümüş Logoya sahip olduğu için Marslılar bu kapsamdaki tüm özelliklerden, yurt içi ve yurt dışı avantajlardan faydalanabiliyor. Bu sayede kullanıcılar, tüm dünyada alışveriş yapabiliyor ve ATM’lerden para çekebiliyor.

Mars, mil programında da çığır açıyor. Marslılar alışverişlerinde olduğu gibi bankacılık işlemlerinde de mil kazanabiliyor. Mars Miles cüzdanlardaki miller istenildiği zaman dönüştürüp TL cüzdanlarına ve hesaplara aktarılabiliyor. Mars millerde zaman aşımı da bulunmuyor.

Marslılar kendi aralarında 7/24 ücretsiz bir şekilde dünyanın herhangi bir yerinden para transferi yapabiliyor, Otomatik Para Yatırma fonksiyonuyla hesaplarına düzenli para yatırabiliyorlar. Ayrıca Marslılar istediği hesabından ve dilediği ATM’den Mars fiziksel kartı ya da QR kodla ücretsiz, komisyon alınmadan para çekebiliyor ve QR kod ile ödeme yapabiliyorlar. Marslıların sahip olduğu avantajlar bununla da sınırlı değil. Marslılar harcamalarını sevdikleriyle anında bölüşebiliyor, fatura ödeme talimatı verebiliyor ve tüm finansal işlemlerini tek bir kart ve uygulamadan yönetebiliyorlar.

Mars Kurucu Ortağı Eray Yüksek yeni bankacılık deneyimini şu sözlerle tanımladı: “Akıllı algoritmalarla, kullanıcıların finansal ihtiyaçlarını tüm bankalarla tek tek uğraşmadan çözümleyen premium bir neobank olarak Mars, kullanıcılara lükse erişim imkanları veren bir finans deneyimi sunuyor. Mars, kullanıcılara tek bir mobil şube ve kartla tüm finansal yaşamlarını tek yerden yönetebilme imkanı tanıyor. Mars, çığır açıcı bir yaklaşımla bankacılık dünyasını yeniden yapılandırıp dönüştürmeyi hedefliyor.”

Mars deneyiminin içerisinde lezzet, moda, kahve, teknoloji, seyahat, gurme, abonelik ve keyif olarak sekiz farklı koloni ve kategorize edilmiş kampanyalar yer alıyor. Mars’ta bulunan bu farklı kategoriler, ayrıcalıklı avantajlarla kullanıcılara her zaman kazandırıyor. Marslılar yüzlerce markada indirimleri ve Mars Miles avantajları ile üyelik ücretlerinden çok daha fazlasına sahip oluyor.

Mars Titanium Metal üyeliğiyle benzersiz avantajlar sunuyor

Mars’ı benzersiz kılan en önemli özelliklerinden biri ise Titanium Metal üyeliği. Titanium Metal üyeleri 16 gram saf metalden üretilen kartlarıyla her ay değişen prestijli restoran indirimleri, ücretsiz park ve özel şoför gibi benzersiz avantajlara sahip oluyorlar. Titanium Metal kart sahipleri sekiz koloninin tamamını seçebiliyor.

Sonuç olarak, Mars, Türkiye’nin finans dünyasında yeni bir dönem başlatıyor. Tek bir uygulama ve tek bir kartla tüm bankacılık işlemlerini yönetmeyi sağlayan Mars, kullanıcılarına premium bir finans deneyimi sunuyor. Mars’ın sunduğu ayrıcalıklar ve hizmetler, kullanıcıların finansal yaşamlarını daha özgür ve kontrol edilebilir hale getiriyor. Mars, finans dünyasında bir demokratikleşme hareketi olarak tanımlanabilir ve kullanıcılarına tek bir mobil şube ve kartla tüm finansal yaşamlarını tek yerden yönetebilme imkanı tanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER