Teknoloji

Mark Zuckerberg ifade özgürlüğüne bakışını canlı yayında anlatacak

bbc mark zuckerberg
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, bugün ifade özgürlüğü konusundaki fikirlerini kamuoyuyla paylaşacağı bir canlı yayın gerçekleştirecek. Zuckerberg, yapacağı konuşmayı Facebook hesabı aracılığıyla duyurdu.

Facebook CEO’su, konuşmasında ilk defa fikirlerini oldukça kapsamlı şekilde yansıtacağını belirtti. Zuckerberg’in konuşmasıyla ilgili paylaştığı ilk notlar da bunun doğru olduğunu gösteriyor. Facebook’un kurucusu ifade özgürlüğüne yönelik tehditlerden daha fazla internetin getirebileceği sorunlara yönelik çözümlere kadar uzanan pek çok konuda fikirlerini kamuoyuyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Mark Zuckerberg’in konuşmasının, az ya da çok, haber değerinin olduğu bir gerçek. En azından bu konuşma sayesinde Facebook’un ifade özgürlüğüne yönelik bakışı konusunda daha net bir fikir edinmek mümkün olacaktır.

Mark Zuckerberg konuşması saat kaçta? Nereden izlenebilir?

Facebook, ABD’de siyasi tartışmaların önemli bir parçası konumunda. Pek çok Demokratik Partili siyasetçi, Facebook’un eski ABD başkan yardımcısı Joe Biden hakkında yalan iddialar içeren Trump destekçisi bir reklamı yayından kaldırmamasına tepki göstermişti. Zuckerberg’in ABD’de muhafazakar ve sağ görüşlü olarak tanımlanabilecek kişilerle bir araya gelmesi de tepkiyle karşılanmıştı.

Mark Zuckerberg’in konuşması Türkiye saatiyle 20:00’da başlayacak. Konuşma Zuckerberg’in Facebook hesabı üzerinden canlı yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER