Eğlence

Mario Kart 8 Deluxe için hazırlanan son içerik paketinin yayın tarihi belli oldu

mario kart 8 deluxe

Nintendo, Mario Kart 8 Deluxe için hazırladığı son indirilebilir içerik paketinin 9 Kasım’da yayınlanacağını açıkladı. Bu yeni paket de, tıpkı daha önce yayınlanan beş paket gibi, 2017 çıkışlı oyuna sekiz yeni pist ekleyecek. Paketin getirdiği yeni oynanabilir karakterler ise Diddy Kong, Funky Kong, Pauline ve Peachette olacak. Yeni paketle birlikte oyundaki pist sayısının 48’den 96’ya çıkaran iddialı ekstra içerik programı da sona erecek.

Sekiz yeni pist, Acorn Cup ve Spiny Cup adını taşıyan iki kupa arasında paylaştırılacak. Yeni pistler arasında Mario Kart Wii’den Rainbow Road ve Daisy Circuit, Double Dash’ten DK Mountain, 3DS’ten Rosalina’s Ice World, SNES’ten Bowser Castle 3 ve Mario Kart Tour’dan Madrid Drive, Rome Avanti ve Piranha Plant Cove bulunuyor.

Güncelleme, yeni pist ve karakterlerin yanı sıra Mii karakterleri için Daisy Amiibo ile kilidi açılabilen Daisy yarış kıyafeti gibi yeni yarış kıyafetlerinin yanı sıra yeni bir Müzik Çalar özelliğini de içeriyor.

Son Mario Kart 8 Deluxe içerik paketi nasıl indiriliyor?

Mario Kart 8 Deluxe için hazırlanan son içerik paketi, Nintendo Switch Online + Expansion Pack aboneliği aracılığıyla veya 24.99 dolar ödeyerek indirilebiliyor. Super Mario Bros. Wonder’ı kısa süre önce yayınlayan Nintendo, Super Mario RPG’yi de bu ay içinde oyuncularla buluşturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER