Teknoloji

Marc Jacobs Riley Touchscreen akıllı saat Wear OS ile geliyor

marc jacobs riley touchscreenMarc Jacobs Riley Touchscreen ile Wear OS platformuna gerçek anlamda merhaba demiş oldu. Akıllı saat pazarına en yakın duran markalardan biri olan Mark Jacobs, daha önce de kullanıcılarına hibrit seçenekler sunmuştu.

Mark Jacobs’un hibrit akıllı saatleri, bildirim desteği gibi temel özellikleri kullanıcılara ulaştırıyordu. Riley Touchscreen ise hakiki bir akıllı saat deneyimi yaşatacak. Wear OS işletim sistemli saatte 1.19 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Parlak metal kasaya sahip saati basit bir silikon kayış tamamlıyor. Kadranın kenarına yerleştirilen buton ise saatle etkileşime girmek için dokunmatik ekranın dışında başka bir yol daha sunuyor.

Wear OS işletim sistemli pek çok akıllı saatte olduğu gibi, Riley Touchscreen’in kalbinde de Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye eşlik eden bellek ve dahili depolama alanı kapasitesi ise henüz bilinmiyor. Pil kapasitesi konusunda da somut bir bilgi verilmese de, Marc Jacobs potansiyel kullanıcılarına 24 saate varan pil ömrü vadediyor.

Google Asistan entegrasyonu da Marc Jacobs’un öne çıkardığı noktalar arasında bulunuyor. Bu entegrasyon sayesinde saat üzerinden Asistan ile konuşmak, müzik çalmak ve daha pek çok işlemi gerçekleştirmek mümkün oluyor. Ancak bütün bunların yapılabilmesi için Marc Jacobs Riley Touchscreen’in iPhone veya Android telefona bağlı olması gerekiyor.

Marc Jacobs Riley Touchscreen akıllı saat, yurt dışında 295 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER