Teknoloji

Mailbox uygulamasına Yahoo ve iCloud desteği geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dropbox’ın sahibi olduğu Mailbox e-posta istemcisi şimdiye kadar sadece Gmail desteğine sahipti. Kolay kullanımlı, aralarında sürükleyerek iletileri düzenleme ve filtrelemenin de bulunduğu yenilikçi özelliklere sahip olan bu uygulamanın sadece bu e-posta servisiyle sınırlı kalması büyümesini olumsuz etkiliyordu. Neyse ki, dün itibarıyla Mailbox’ın destekledikleri arasına iki yeni servis katıldı.

mailbox-iphone-uygulama-080213

Mailbox yaptığı duyuruyla Yahoo ve iCloud altında sunulan e-posta hesaplarını da desteklemeye başladı. Yani yahoo.com, icloud.com, me.com ve mac.com uzantılı e-posta adreslerine sahi olanlar Mailbox’ın nimetlerinden yararlanabilecek. Yeni yayınlanan uygulama güncellemesiyle birlikte bu servisler de desteklenmeye başlıyor.

Mailbox tarafından yeniliğin duyurulduğu blog yazısında, bunun kendileri için büyük bir adım olduğu, Yahoo ve iCloud desteği için diğer özellik taleplerinden daha fazla istek alındığı kaydedildi.

Şubat 2013’te faaliyete geçen Mailbox bekleme listeli ön kayıt sistemiyle adından bahsettirmiş, Mailbox’ı cihazına yükleyip kullanmak isteyen yüz binlerce kullanıcı birkaç hafta sıranın kendilerine gelmesini beklemişti. Yılın ilerleyen aylarıyla birlikte bekleme listesi de kaldırılmıştı.

Bu arada gelen son güncellemeyle birlikte sadece yeni e-posta servislerine sunulan destekler değil, arka planda eşzamanlama, “sıfıra ulaşmama izin ver” sembolünün devredışı bırakılması ve çekmecenin açılmasını sağlayan sürükleme işlevi geldi.

İlgili >> Mailbox, iTunes App Store (Mailbox)

İLGİLİ HABERLER