Fırsatlar

Apple’ın MagSafe Şarj Aygıtı 1.000 TL’nin hemen altında fiyatla satışta

apple magsafe şarj aygıtı

Apple’ın 2020 yılında ilk kez duyurduğu MagSafe teknolojisini destekleyen ilk birinci nesil aksesuarlardan biri MagSafe Şarj Aygıtı. MagSafe desteğine sahip geniş yelpazedeki iPhone’larla ve MagSafe şarj kutulu AirPods kulaklıklarla kullanılabilen bu aygıtın Apple online mağaza fiyatı 1.579 TL. Amazon.com.tr ise, kendi sitesinde yer alan 1.258,31 TL’nin üstüne yüzde 21’lik bir indirim uygulayarak bu ürünü 999 TL’ye satıyor.

Apple MagSafe Şarj Aygıtı özellikleri

MagSafe Şarj Aygıtı, modern tasarımı ve sahip olduğu pratik şarj teknolojisiyle, iPhone’unuzu kolay biçimde şarj etmeyi sağlıyor. Bu aksesuar, mıknatısların mükemmel hizalanması sayesinde, cihazınıza anında yapışıyor ve 15 W’a kadar yüksek bir kablosuz şarj hızı sunuyor. Bu, telefonunuzu daha hızlı şarj etmenizi ve gün boyu hareket halindeyken bile enerjinizi yüksek tutmanızı sağlıyor.

MagSafe’in uyumluluğu sadece hızıyla değil, aynı zamanda geniş bir cihaz yelpazesiyle de dikkat çekiyor. Qi özellikli şarj desteği sayesinde, iPhone 8 veya daha yeni modelleri, hatta kablosuz şarj kutusuna sahip AirPods’larınızı dahi bu şarj aygıtıyla şarj edebilirsiniz. Bu, MagSafe Şarj Aygıtı’nın yalnızca bir şarj cihazı olmadığını, aynı zamanda evinizdeki veya ofisinizdeki birçok cihaz için evrensel bir şarj çözümü olduğunu gösteriyor.

Özellikle iPhone 15 ve iPhone 15 Pro ile iPhone 12 arasındaki modellere sahip kullanıcılar için mıknatıs hizalama özelliği mükemmel bir ekstra konfor sunuyor. Bu modellerle tam uyumlu mıknatısları sayesinde, şarj cihazı ve telefonunuz arasında kusursuz bir bağlantı sağlayarak, enerji transferini maksimize eder ve yanlış hizalanma kaynaklı şarj sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Paketin içinde kullanıcıya sunulan 1 metre uzunluğundaki USB-C entegre kablo da ürünün kullanım kolaylığını pekiştiriyor. Önerilen 20 W USB-C Güç Adaptörü ayrıca satın alınarak, MagSafe şarj deneyiminizi tamamlayabilir ve bu kablosuz şarj aygıtının sunduğu hızlı şarj avantajlarından en üst düzeyde faydalanabilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER