Teknoloji

MacBook Pro daha iyi bir kamerayla yenilenebilir

Apple MacBook Pro (2017, 13 inç, Touch Bar) İncelemesi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

MacBook Pro, bu yıl bitmeden yenilenmesi beklenen Apple ürünleri arasında yer alıyor. Twitter’da paylaşılan bir iddiaya göre, Apple’ın dizüstü bilgisayarı yenilenirken 1080p çözünürlüklü bir kameraya kavuşacak. Şirketin tüm Mac serisinde benzer bir hamle yapabileceği söyleniyor. Bu MacBook Air’in de daha iyi bir kamerayla yenileneceği anlamına geliyor.

Yeni kamera iddiası, 14 ve 16 inç ekranlı MacBook Pro’ların üçüncü çeyrekte yenileneceği iddiasıyla örtüşüyor. Şirketin yenilenen dizüstü bilgisayarlarını eylül ayının sonlarında tanıtabileceği konuşuluyor. Ancak Apple’ın bu yıl eylül ayında yeni iPhone ve Apple Watch’larını tanıttıktan sonra MacBook’larını yenilemeyi ekim ayına bırakması daha yüksek bir ihtimal gibi görünüyor.

Yeni MacBook Pro’lardaki en önemli değişiklik ise 16 inç modelde Intel yerine Apple’ın M1 işlemcisinin kullanılması olacağa benziyor. Söz konusu model, Apple’ın portföyünde sadece Intel işlemciyle gelen tek seçenek konumunda. Başka bir sızıntıda ise MacBook Pro’larda mevcut seçeneklere kıyasla daha fazla girişin olacağı iddia edilmişti.

Apple genellikle dizüstü bilgisayarlarında az sayıda girişe yer vermekle eleştiriliyor. Dolayısıyla yeni MacBook Pro modellerinde daha fazla girişin bulunması şirket açısından dikkat çekici bir değişim olabilir.

İLGİLİ HABERLER