Teknoloji

MacBook Air 2022 dört renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkabilir

yeni macbook air 2022

MacBook Air 2022 daha önce konuşulduğu kadar fazla renk seçeneğiyle gelmeyecek gibi görünüyor. Bloomberg’den Mark Gurman Twitter’dan yaptığı paylaşımda, yeni MacBook Air için “çok sayıda” renk seçeneği sunulacağına dair haberleri “abartılı” bulduğunu belirtti.

Gurman’a göre yeni MacBook Air’in renk seçenekleri uzay grisi, gümüş, altın ve mavi olacak. Tecrübeli gazeteci altın renginde tercih edilen tonun şampanya rengine daha yakın bir yerde duracağını da sözlerine ekledi.

Apple’ın geliştirici konferansı WWDC 2022 bugün başlayacak. Şirketin bu etkinlikte yeni MacBook Air’i tanıtması da ihtimaller arasında yer alıyor. Dizüstü bilgisayarın tasarımının 14 ve 16 inç ekranlı MacBook Pro’lara benzemesi bekleniyor.

Jon Prosser ve başka duyumcular yeni modelin beyaz bir klavyeye sahip olacağını iddia etmişti. Bu iddia şirketin MacBook Air’de çok sayıda renk seçeneği sunacağı söylentisini kuvvetlendirmişti.

MacBook Air 2022, Apple’ın bugün gerçekleştireceği açılış etkinliğinde gözler önüne çıkabilir. Gurman, Çin’deki üretim süreçlerinde yaşanan sıkıntıların bu duyuruyu engelleyebilecek tek faktör olduğunu belirtiyor. Apple’ın duyuru ve çıkış tarihi arasındaki makası fazla açmamak adına duyuruyu daha sonraya bırakması seçenekler arasında yer alıyor. Cupertino merkezli şirketin neyi tercih ettiği çok kısa bir süre içinde ortaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER