Teknoloji

Mac için Skype sadece bir ekran penceresini paylaşıma izin veriyor

Mac için Skype yazılımının 6.9 numaralı yeni versiyonu yayınlandı. Güncellemeyle birlikte ekran paylaşımına yönelik iyileştirmeler yapıldı, Mac sahiplerinin diğer Skype kullanıcılarıyla ekranın tümü yerine sadece belirli bir pencereyi paylaşmalarına olanak sağlandı.

skype-mac-140912

Her ne kadar çok geniş kapsamlı bir güncelleme olmasa da, farklı iş istasyonlarıyla çalışmalarını paylaşmaları gereken, ancak ekranda varolan her şeyi karşı tarafa göstermek istemeyen kişiler için Skype Mac 6.9 güncellemesi önemli olacaktır. Geliştirilmiş ekran paylaşım özelliğinin yanı sıra İsveççe, Fince ve Avrupa Portekizcesi gibi ek dil destekleri de yazılıma eklendi.

Skype uygulamada ufak tefek ayarlamalar da yaptı. Örneğin üst çubuktaki arama alanı Mac kişilerinin telefon numaralarını da listeleyecek. Ayrıca fare imleci bir bağlantının üstüne götürüldüğünde el işaretine dönüşüyor, böylelikle bağlantıların kullanıcı tarafından algılanması kolaylaşıyor.

Yapılan diğer değişiklikler arasında sohbet mesajlarının her zaman görüntülenmesi ve bazı kontakt profillerinde isim alanının durum mesajıyla üst üste binmesine neden olan hatanın giderilmesi de bulunuyor.

Mac için Skype sürümünün en son yeniliklerine erişmek için aşağıdaki bağlantıyı takip ederek yazılımı indirebilirsiniz. OS X Snow Leopard ve üstü sürümle çalışan bilgisayarlarda kullanılabilen bu yazılım en az 100 MB boş disk alanı gerektiriyor.

İlgili >> Skype Mac

İLGİLİ HABERLER