Teknoloji

Mac için Skitch güncellendi, performans artışıyla birlikte daha önce giden özellikler geri geldi

Skitch Evernote tarafından satın alındıktan sonra kaybolan birçok özelliğinin geri döneceğine dair söz yaklaşık bir ay önce Skitch’in kurucularından Keith Lang tarafından verilmişti. Nihayet Lang’in verdiği söz yerine getirildi ve Skitch’in Mac uygulaması için yayınlanan güncelleme ile birlikte kullanışlılığı artıracak önemli yenilikler sunuldu.

Skitch’in daha önceki versiyonlarında yer alan ancak satın alma sonrasına kaybolan doğrudan fotoğraf barındırma, ayarlanabilir araç boyutları ve özelleştirilmiş dipnot renkleri nihayet geri döndü. Ancak Evernote Skitch’e daha önceki özelliklerini yeniden kazandırmakla kalmamış, zamanlamalı ekran görüntüleri alma, genişletilmiş paylaşım seçenekleri gibi yenilikler de sundu. Ayrıca her güncellemede olduğu gibi performansı artırıcı bazı eklentiler de yapıldı.

Bu üretkenlik aracını kullanmak için bir Evernote hesabına sahip olmanız gerekiyor. Skitch’i Mac App Store üzerinden daha önce indirmiş olanlar 2.0.3 güncellemesini çok yakında almaya başlayacaklar. Güncel sürüm ise şu an için şirketin web sitesi üzerinden indirilebiliyor.

İlgili >> Evernote Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER