Teknoloji

Mac için Office 2011’e tam ekran desteği getiren güncelleme yayınlandı

Microsoft, OS X Lion çıkmadan birkaç hafta önce Mac için Office 2011 yazılımının tam ekran, versiyonlama ve otomatik kaydetme desteklerini kazanacağı garantisini vermişti. Şirket nihayet sözünü tuttu ve OS X Lion kullanıcıları için tam ekran desteğinin de aralarında bulunduğu yenilikleri barındıran bir güncelleme yayınladı.

Tam ekran desteği Mac için Word, Excel ve PowerPoint 2011 uygulamalarıyla düzgün şekilde çalışıyor. Ne var ki, Outlook e-posta istemcisi tam ekran desteğinden yoksun. Microsoft Outlook’un neden kapsam dışı bırakıldığını açıklamadı. Bu arada yayınlanan güncelleme içinde tam ekran desteği dışında sözü verilen versiyonlama ve otomatik kaydetme gibi özellikler bulunmuyor.

Service Pack 2 olarak adlandırılan bu güncelleme her güncelleme gibi Word, Excel, PowerPoint ve Outlook uygulamaları için çeşitli hata düzeltmeleri barındırıyor. BUna ek olarak Doküman Bağlantı bileşenine yeni bir sürükle-bırak özelliği de eklenmiş. Excel, Word ve PowerPoint için birçok düzeltme yapılmış olsa da, en çok ilgi Mac için Outlook 2011’i geliştirmek için sarfedilmiş.

Eğer bir Office Mac 2011 kullanıcısıysanız ve bu yenilikler ilginizi çektiyse, Office güncelleme aracını çalıştırabilir veya aşağıdaki ilgili bağlantıları takip ederek bu güncellemeyi elle kurabilirsiniz.

İlgili – Office Mac Blog
İlgili – Microsoft

[Görsel – PC World]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER