Fırsatlar

M3 MacBook Air’da 8.500 TL’lik fiyat avantajı

m3 macbook air

Apple’ın mart ayında duyurusunu yaptığı M3 MacBook Air modeli, Amazon.com.tr’de şimdiye kadarki en düşük seviyedeki fiyatlardan bir tanesiyle satışta bulunuyor. Apple’ın online mağazasında 47.499 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan 8 GB RAM, 256 GB SSD’li modeli Amazon.com.tr’de 38.999 TL’ye satın almak mümkün oluyor.

M3 MacBook Air özellikleri

Modern çağın gereksinimlerini karşılamak ve kullanıcı deneyimini zenginleştirmek için tasarlanmış MacBook Air, gücü ve estetiği bir arada sunuyor. İçerisinde barındırdığı Apple M3 işlemci, 8 çekirdekli CPU ve 8 çekirdekli GPU ile yüksek performans gerektiren uygulamalardan günlük kullanıma kadar geniş bir yelpazede kesintisiz ve hızlı bir deneyim vaat ediyor. 8 GB birleşik belleği ile multitasking deneyimlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirirken, 256 GB SSD depolaması sayesinde önemli dosyalarınızı güvenle saklamanıza olanak tanır.

Üstün görsel deneyim için 13.6 inç büyüklüğünde True Tone özelliğine sahip Liquid Retina ekran kullanılıyor. Bu ekran sayesinde, her türlü ışık koşulunda bile canlı ve doğru renklerle göz alıcı bir görüntüleme elde edilir. 16 çekirdekli Neural Engine ise özellikle makine öğrenimi görevlerinde inanılmaz bir hız ve verimlilik sunarak cihazın akıllı özelliklerden tam kapasiteyle faydalanmasını sağlar.

İletişim ve görüntülü konuşmalar için gelişmiş bir 1080p FaceTime HD kamera ile donatılmış bu cihaz, net ve keskin görüntülerle uzaktaki sevdiklerinizle bile yan yana gibi hissettirir. MagSafe 3 şarj bağlantı noktası, güvenli ve hızlı şarj imkanı sunarken, iki adet Thunderbolt / USB 4 bağlantı noktası veri transferi ve çoklu ekran bağlantıları için yüksek hızlarda bağlantı sağlar.

Çalışma ortamınızı genişletmek isteyenler için, bu cihaz iki adede kadar harici ekran desteği sunar. Laptop kapağı kapalıyken bile, harici ekranlarla çoklu görevlerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz. Touch ID özellikli Magic Keyboard, güvenliği ve kolaylığı ön planda tutarak, sadece bir dokunuşla cihazınıza hızlı erişim imkanı sağlar.

Kullanım kolaylığına öncelik veren dizaynı ile Force Touch trackpad, daha hassas ve rahat bir kontrol deneyimi sunarken, 30 W USB-C Güç Adaptörü cihazınızı hızla şarj etmenize yardımcı olur. Günlük işlerden, yüksek performans gerektiren profesyonel uygulamalara kadar, bu cihaz tüm beklentilerinizi karşılamak üzere dizayn edilmiştir. Bu özelliklerle donatılmış bu cihaz, modern teknolojiyi kullanım kolaylığı ile birleştirerek mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunar.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER