Teknoloji

M1 işlemcili yeni MacBook Air, MacBook Pro ve Mac mini Türkiye fiyatları

apple m1 macbook air, macbook pro ve mac mini türkiye fiyatları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın One More Thing etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği, ARM tabanlı özelleştirilmiş tasarımlı M1 Apple Silicon işlemcisini barındıran yeni ürünler Türkiye’de de satışa sunuldu. Apple online mağazasında yeni MacBook Air, MacBook Pro ve Mac mini modelleri siparişe çıktı. Böylelikle resmi Türkiye fiyatları da ortaya çıkmış oldu. Ürünler için 2-3 haftalık gönderim süreleri veriliyor.

Öncelikle M1 işlemcili yeni MacBook Air‘a baktığımızda; uzay grisi, altın ve gümüş gibi klasik renkleri barındıran modellerin fiyatı 10 bin 699 TL’den başlıyor. İki farklı seçenek var. Başlangıç seviyesinde 8 GB RAM ve 256 GB SSD var. Magic Keyboard, True Tone özelliğine sahip Retina ekran, Force Touch trackpad, iki adet Thunderbolt/USB 4 bağlantı noktası gibi özellikler var. 13 bin 699 TL fiyatlı seçenekte ise 512 GB SSD bulunuyor. Konfigürasyon seçenekleri arasında 16 GB’ye kadar RAM, 2 TB’ye kadar SSD depolama bulunuyor. Bunlarla fiyat doğal olarak daha da yukarı çıkıyor.

apple m1 macbook air türkiye fiyatları

Apple M1 işlemcili yeni 13 inç MacBook Pro için de iki farklı seçenek var. Bu model uzak grisi ve gümüş renklerle sunuluyor. Başlangıç fiyatı 14 bin 299 TL olan modelde Apple M1 işlemci, True Tone özelliğine sahip 13 inç Retina ekran, Magic Keyboard, Touch Bar ve Touch ID, Force Touch trackpad, iki adet Thunderbolt / USB 4 bağlantı noktası gibi ortak özellikler var. Giriş modelinde 8 GB RAM ve 256 GB SSD var. 16 bin 499 TL’lik modelde de 8 GB RAM ve 512 GB dahili hafıza mevcut. Konfigürasyon seçenekleri arasında 16 GB RAM ve 2 TB’ye kadar SSD depolama bulunuyor.

apple m1 13 inç macbook pro türkiye fiyatları

M1 işlemcili Mac mini için de iki farklı konfigürasyon seçeneği var. Apple M1 işlemci ve 8 GB RAM, Gigabit Ethernet gibi ortak özelliklerin dışında, 7 bin 899 TL’lik giriş seviyesi modelde 256 GB SSD, 10 bin 099 TL’lik modelde 512 GB SSD bulunuyor. 16 GB’ye kadar RAM ve 2 TB’ye kadar SSD konfigürasyon seçenekleri de mevcut.

apple m1 mac mini türkiye fiyatları

Türkiye fiyatları belli olan ve siparişe açılan Apple M1 işlemcili bu yeni dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için 2-3 haftalık gönderim süreleri veriliyor.

İLGİLİ HABERLER