Teknoloji

Misfit giyilebilir ürünleri “M.Y. Misfit” ile kişiselleştirecek

m.y. misfitMisfit daha kişisel giyilebilir ürünler isteyenlerin işini kolaylaştıracak yeni bir aracı kullanıma sundu. M.Y. Misfit adını taşıyan araç, potansiyel müşterilere diledikleri renk, kayış türü ve materyal için seçim yapma imkanını veriyor. Şirketten yapılan açıklamada yeni araçla 600’den fazla özel kombinasyon oluşturmanın mümkün olduğunu belirtti.

Renk skalasında “Jet”, “Gül Tonu”, “Gümüş”, “Gece Yarısı” ve “Şampanya” gibi seçenekler bulunuyor. Kayış tarzları ise deriden silikona, oradan Paracord’a kadar uzanıyor.

Yeni aracın uyumlu olduğu Misfit ürünleri ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Shine 2: Shine 2, orijinal Misfit tasarımının izlerini somut biçimde yansıtıyor. Üzerinde LED ışıklardan oluşan bir kadran bulunan sade alüminyum bir disk, adım ve uyku takibi, hareket uyarısı gibi özellikler taşıyan Shine 2, 79.99 dolardan başlayan fiyatlar karşılığında satılıyor.
  • Ray: Ray, Misfit’in en “tarz” ürünü olarak nitelenebilir. Şık minimalist bir kadranı bulunan Ray, basit ölçekte hareket takibi yapabiliyor. Bu model de 79.99 dolardan başlayan fiyatlar karşılığında satılıyor.
  • Phase: Basit bir analog saat görüntüsünde olan Phase, Shine ve Ray ile aynı fitness takibi özelliklerini taşıyor. Ancak Phase’de kalp atış hızı sensörü bulunmuyor. Phase, 149.99 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • Vapor: Şirketin Android Wear 2.0 işletim sistemli akıllı saati, 199 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ancak bu model M.Y. Misfit’e henüz eklenmiş değil.

Misfit M.Y. Misfit ile sıkışan pazarda avantaj kazanmayı amaçlıyor

Misfit, yeni aracıyla zaten çekici olan ürün portföyünün cazibesini biraz daha yükseltiyor. M.Y Misfit’in şirkete sıkışan pazarda yardımcı olup olmayacağı zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER