Eğlence

Lucifer’in altıncı sezonu için imzalar atıldı

lucifer

Çizgi romandan uyarlanan Lucifer, ABD’de Fox tarafından yayınlanmış ve büyük popülaritesine rağmen üçüncü sezonun ardından iptal edilmişti. Hemen devreye girerek diziyi kurtaran Netflix, Lucifer’in dördüncü sezonunu yayınlamış ve daha sonrasında da beşinci sezonla birlikte dizinin final yapacağını açıklamıştı. Ancak Lucifer’e olan ilgi nedeniyle bu planın değiştiği ve Netflix’in dizinin yıldızı Tom Ellis ile yeni bir anlaşma yaptığı söyleniyor.

Hâlihazırda Lucifer’in dört sezonu Netflix’te izlenebiliyor. Deadline’da yer alan habere göre; dizi Netflix’in en popüler içerikleri arasında yer alıyor. Netflix’in hem Tom Ellis hem de Warner Bros. ile görüştüğü belirtilirken; kaynakların verdiği bilgiye göre, dizinin oyuncularının geri kalanı da altıncı sezona olumlu yaklaşıyor.

Mitolojik ve dini ögeler barındıran bir hikaye olan Lucifer’in altında Sam Kieth, Neil Gaiman ve Mike Dringenberg’in imzası bulunuyor. Cehennemden emekli olup Los Angeles’a yerleşen Lucifer’i Tom Ellis canlandırıyor. Ellis’in altıncı sezon için ikna edilmesinin zaman aldığı belirtilirken, altıncı sezondan sonrası için henüz ortada bir işaret bulunmuyor.

Lucifer, beşinci sezonuyla birlikte Netflix’in orijinal yapımlarının büyük kısmından daha uzun bir ömre sahip olacak. Netflix’in popüler orijinal dizilerinin büyük kısmı iki veya dört sezon devam etmişti. House of Cards ve Orange is the New Black gibi diziler bu durumun en önemli istisnaları olarak göze çarpıyor. Lucifer’in beşinci sezonu için henüz bir yayın tarihi açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER