Eğlence

Lost in Space üçüncü sezonuyla birlikte final yapacak

lost in space

Netflix‘in en önemli bilimkurgu dizilerinden biri için yolun sonu yaklaşıyor. Lost in Space üçüncü sezon için vize alsa da, 2021’de yayınlanacak üçüncü sezon bölümleriyle birlikte dizinin de sona ereceği açıklandı.

Lost in Space’in bitişinin Netflix’in dizileri üç sezonun ardından bitirme geleneğiyle bir ilgisinin olmadığını belirtmek gerekiyor. Dizinin baş yapımcısı Zack Estrin, Robinson ailesinin ve Robot’un modernleştirilmiş macerasının bir “üçleme” şeklinde tasarlandığını dile getirdi. Hikayenin belirgin bir giriş, gelişme ve sonuç bölümünün olduğunu söyleyen Estrin, artık beklenen sonuç aşamasına gelindiğini ifade etti.

Lost in Space’in finali, Estrin ve Netflix arasındaki işbirliğinin de sona ereceği anlamına gelmiyor. Estrin, Netflix ile özel içerikler oluşturmak için uzun süreli bir anlaşmaya imza attı. Başarılı yapımcı, planları konusunda ipucu vermedi.

Lost in Space, Netflix’in “en popüler” işleri arasına girememişti. Metacritic ve Rotten Tomatoes gibi sitelerde yapılan yorumlarda dizi, “iyi ama muhteşem değil” şeklinde tanımlanmıştı.

Buna rağmen, Lost in Space’in Netflix için önemli bir yapım olduğu gerçeği değişmiyor. İlk sezonuyla hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin ikinci sezonu için de kapsamlı bir reklam kampanyası düzenlenmişti. Bu da Netflix’in birinci sezondaki başarının tekrarını beklediğini göstermişti. Üçüncü sezon başarıya ulaşmasa bile, Lost in Space’in izleyici getirme konusundaki hedeflerini yakalamış olduğu söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER