Eğlence

Lost Ark Steam tarihinin en iyi başlangıçlarından birini yaptı

lost ark

Lost Ark Steam tarihinin en iyi açılışlarından birine imza attı. Bu hafta içinde oynaması ücretsiz hâle gelecek olan oyun, Apex Legends ve Among Us gibi oyunların maksimum eş zamanlı oyuncu sayısını geride bıraktı.

SteamDB verilerine göre, oyunun mevcut maksimum eş zamanlı oyuncu sayısı 532 bin 476’ya ulaştı. Bu da oyunu Steam’in sıralamasında New World, Cyberpunk 2077, Dota 2, CS: GO ve PUBG’nin hemen arkasından altıncı sıraya yerleştiriyor. Ücretli bir oyun olarak piyasaya sürülmesine rağmen 4 saat içinde bu listeye giren Lost Ark, cuma gününden itibaren ücretsiz olarak oynanacak.

Diablo serisine benzeyen izometrik bir aksiyon oyunu olan Lost Ark’ta 15 farklı karakter sınıfı mevcut. Sinematik bir hikaye anlatan oyun 2019’da Güney Kore’de, daha sonrasında da Japonya ve Rusya’da oyuncularla buluşmuştu. Nihayet diğer bölgelerdeki oyuncular da Lost Ark’ı deneyimleyebilecek.

Lost Ark Twitch’te de büyük ilgiyle karşılandı. SteamDB’nin verilerine göre, erken erişim gününde oyun Twitch’te 1.2 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Lost Ark, 11 Şubat’ta Türkiye saatiyle 20:00’dan itibaren ücretsiz olarak oynanabilecek.

İLGİLİ HABERLER