Eğlence

Lord of the Rings dünyasından yeni bir oyun geliyor

lord of the rings

Peter Jackson’ın Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) film üçlemesinin yapım sürecinde yer alan Weta Workshop, J.R.R. Tolkien’in kurduğu Orta Dünya’da geçen yeni bir video oyun hazırlıyor.

Oyun hakkında şimdilik pek fazla detay bilinmiyor. Ancak Weta’nın önünde seçim yapması için geniş bir materyal havuzu var gibi görünüyor. Yapılan basın açıklamasına göre, Middle-Earth Enterprises serinin tüm edebi çalışmalarının kullanım lisansını Weta Workshop’a verdi. Bu da şirketin önünde yorumlayıp uyarlayabileceği çok büyük bir kaynağın olduğunu gösteriyor.

Weta’nın oyun birimi, Take-Two’nun yayıncılık markası Private Division ile bu oyun için iş birliği yapacak. Oyunun çıkış tarihi konusunda net bir bilgi verilmese de, oyunun Take-Two’nun 2024 mali yılı içinde yanı Nisan 2023-Mart 2024 tarihleri arasında yayınlanması bekleniyor.

Şu sıralar Lord of the Rings uyarlamaları bakımından oldukça hareketli geçiyor. Amazon’un seriden uyarlanan “The Rings of Power” dizisi eylül ayında yayınlanacak. Buna ek olarak, ana karakterin Gollum olduğu bir başka oyun da yakında oyuncularla buluşacak. EA’in de ücretsiz bir LOTR mobil oyunu çıkarmaya hazırlandığını hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER