Teknoloji

LogMeIn’in yeni iOS uygulamasıyla uzaktaki bilgisayarınıza erişim ücretsiz

LogMeIn de sonunda “freemium” adı verilen yani bir ürünün belirli özelliklerini ücretsiz olarak sunup daha fazlası için para talep etme modeline karşı koyamamış gibi görünüyor. Şirketin App Store üzerinden sunmuş olduğu yeni iPhone ve iPad uygulaması PC ve Mac’lere uzaktan erişim imkânı sunuyor.

LogMeIn aynı işlevi daha önce App Store’da 29.99$’a satılan LogMeIn Ignition uygulamasıyla paralı şekilde yapıyordu. Bu arada ücretsiz olarak sunulan LogMeIn uygulaması içinden uygulama içi satın alma modeli aracılığıyla yıllık LogMeIn Pro aboneliğini de 40$’lık ücret karşılığında açmak mümkün olacak. Bunu yapan kullanıcılar masaüstünden HD video ve ses akışı, dosya transferi ve bulut tabanlı servislerle entegrasyonu gibi özellikler kazanacak.

Bu arada LogMeIn, Ignition uygulamasını da App Store’da tutmaya devam edecek ve eski Ignition kullanıcılarına destek verecek. Bu arada daha önce bunun için para vermiş olanlar da Pro özelliklerinden otomatik olarak faydalanıyor olacak. Ücretsiz olarak sunulan LogMeIn uygulamasını denemekte fayda var. Uygulamayı iPhone veya iPad’e indirdikten sonra uygulama üzerinden hızlı bir şekilde üyelik kaydınızı yapın. Kayıt sırasında vermiş olduğunuz e-posta adresine gelen onay postasındaki bağlantıya tıklayıp üyeliği başlattıktan sonra Mac veya PC üzerinden logmein.com adresine girin, üye girişi yapın ve sisteminiz için uygun LogMeIn istemcisini indirin.

İlgili – iOS App Store

İLGİLİ HABERLER