Teknoloji

Logitech Zoom, Microsoft ve Google onaylı kablosuz kulaklığını tanıttı

logitech zone wireless earbuds zoom

Logitech kurumsal profesyoneller için geliştirdiği farklı özelliklere sahip kablolu ve kablosuz kulaklıklarını gözler önüne çıkardı. Bu yeni ürünler arasında göze çarpan ise Zone True Wireless Earbuds adını taşıyan kablosuz kulaklık oluyor. Logitech yeni kulaklığını Zoom, Google Meet ve Microsoft Teams sertifikasıyla sunuyor.

Zone True Wireless Earbuds sadece Bluetooth desteğiyle sınırlı kalmıyor. Logitech’in kablosuz USB alıcısı da kulaklık ile bağlantı kurmak için kullanılabiliyor. Hem akıllı telefonlara hem de bilgisayarlara bağlanabilen Zone True Wireless Earbuds, cihazlar arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyor.

Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan kulaklıkta gürültü engelleyici mikrofon mevcut. Böylelikle görüşmelerde yüksek ses kalitesi sağlanıyor. Kulaklık “şık” tasarımına dikkat çeken Logitech, pil ömrünün önünde gelen diğer kulaklıkların iki katı olduğunu vurguladı.

Logitech Zoom onaylı Zone True Wireless Earbuds’ın yanı sıra Zone Wired Earbuds isimli kablolu seçeneğini de duyurdu. Kulaklık mobil cihazlara veya bilgisayarlara USB-C, USB-A ve 3.5 mm. kulaklık jakıyla bağlanabilecek. Zone True Wireless Earbuds 299 dolar, Zone Wired Earbuds ise 99 dolar karşılığında sonbaharda piyasaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER