Teknoloji

Logitech iPad Air ve iPad mini için Ultrathin koruyucu klavyeyi inceltti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Logitech iPad Air, iPad mini ve Retina ekranlı iPad mini için tasarladığı Ultrathin koruyucu klavyesini elden geçirerek biraz daha ince hâle getirdi. Logitech yenilenen Ultrathin’in ödüllü selefinin esneklik ve tasarım özelliğini geliştirerek daha ince ve hafif bir koruyucu klavye sunduğuna, aynı zamanda yeni eklenen çok açılı stand özelliğiyle görüntüleme açısını ayarlama özgürlüğü sağlamasına dikkat çekti.

logitech-ultrathin-2

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, teknolojinin gelişimiyle birlikte iPad’i kullanma şeklinin de değiştiğini ve artık iPad’lerin içerik üretimi için de kullanıldığını dile getirdi. Yıldız önceki modelden daha ince, hafif ve esnek olarak tanımladığı yeni Ultrathin’in pek çok kullanıcı için ”iPad’in diğer yarısı” olacağını sözlerine ekledi.

logitech-ultrathin-1

6.4 mm. kalınlığındaki Logitech Ultrathin, iPad’in üçte ikisi kadar bir ağırlığa sahip. Manyetik klips sayesinde iPad’e güvenli biçimde tutunan klavyenin dış yüzeyinde alüminyum kullanılmış. Haziran ayı itibarıyla Avrupa’da Apple Store ve Logitech.com üzerinden satışa sunulacak yeni Ultrathin koruyucu klavyenin iPad Air versiyonu için 99.99 avro, iPad mini ve Retina ekranlı iPad mini versiyonu içinse 79.99 avro ödemek gerekecek.

logitech-ultrathin-3

İLGİLİ HABERLER