Teknoloji

Logitech Prodigy serisi oyun aksesuarlarını gün yüzüne çıkardı

logitech prodigyLogitech Prodigy serisi altında topladığı yeni aksesuarlarını resmen duyurdu. Seride bir fare, klavye ve kulaklık bulunuyor. Üç aksesuardan oluşan seri, yurt dışında eylül ayı içinde satışa sunulacak. Prodigy serisi aksesuarlarının her birinin fiyat etiketinde ise 69.99 dolar yazacak.

Pakette bulunan G403 farede programlanabilir altı tuş, bellek, opsiyonel 10 gram ağırlık, 200’den 12000 DPI’a kadar çözünürlük ve 2 metre uzunluğunda kablo bulunuyor.

G213 klavye ise 12 adet programlanabilir işlev tuşu barındırıyor. Şirketin diğer klavyelerine göre daha uygun bir fiyattan satılacak olan G213 ile masada 16.8 milyon rengi göstermek biraz daha kolay hâle gelebilir.

G231 adını taşıyan mikrofonlu kulaklığın kulaklık bölümünde 40 mm.’lik bir sürücü bulunuyor. 20 Hz’den 20 KHz’ye kadar frekans sıklığı, 2 metre uzunluğunda kablo ve 50 Hz’den 20 KHz’ye kadar mikrofon frekans sıklığı, G231’in özellikleri arasında sayılıyor.

Logitech Prodigy serisi şirketin genel tasarım çizgisini koruyor

Prodigy serisinde yer alan klavye ve fare, genel hatları itibarıyla şirketin daha önce piyasaya sürdüğü ürünlerdeki tasarım çizgisini koruyor. Bu benzerliğe rağmen, bazı modellere karşı sahip oldukları fiyat avantajı sayesinde Prodigy serisindeki aksesuarlar kayda değer bir ilgi görebilir.

İLGİLİ HABERLER