Teknoloji

Logitech zanaatkârlığını MX Anywhere 2 fare ile geliştiriyor

logitech-mx-anywhere-2-030615

Logitech, geçtiğimiz aylarda MX Master kablosuz faresini duyurmuştu. Yeni aksesuarının pazarlama kampanyasını ”zanaatkâr tasarım” ve ”el yapımı hassasiyet” gibi unsurlar üzerine kuran Logitech, şimdi benzer bir yaklaşımı küçük farklar eşliğinde yeni aksesuarı MX Anywhere 2’ye uyguluyor.

MX Anywhere 2’yi MX Master’ın mobil versiyonu olarak tanımlayan Logitech, yeni ürününde de Darkfield lazer sensörüne yer vermiş. Kullanıcılar Logitech MX Anywhere 2’yi USB ile veya Bluetooth aracılığıyla bilgisayara bağlayabiliyor. Bluetooth üzerinden gerçekleştirilen bağlantılarda MX Anywhere 2, aynı anda üç cihazda birden bağlanabiliyor. Kullanıcılar cihazlar arasındaki geçişi farenin altında bulunan buton sayesinde gerçekleştirebiliyor.

Tasarım itibarıyla, Logitech’in MX Anywhere 2’de MX Master’a kıyasla daha az agresif çizgileri tercih ettiği görülüyor. MX Anywhere 2, daha pürüzsüz kenarları ve daha simetrik görünüşüyle dikkat çekiyor. Tekrar şarj edilebilir bir pil barındıran Logitech MX Anywhere 2, tek bir şarjla iki ay boyunca kullanılabiliyor. Logitech MX Anywhere 2, ABD’de 79.99 dolar karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER