Teknoloji

Logitech Keys-To-Go klavye Android ve Windows mobil cihazlarıyla uyumlu

Logitech-Keys-To-Go-Klavye-080415-1

Logitech Android veya Windows mobil cihaz kullanıcılarının daha rahat ve doğru şekilde yazmalarına imkan sağlayacak yeni bir klavye tanıttı. Android ve Windows mobil cihazları için Logitech Keys-To-Go Ultra Taşınabilir Klavye adını taşıyan bu ürünün iOS cihazlarına özel versiyonu daha önce piyasaya sunulmuştu.

Çok ince ve hafif olması sayesinde çantaya veya ceket cebine rahatlıkla sığdırılabilen bu klavye çok fazla alan kaplamıyor. Logitech’in kullandığı su geçirmez FabricSkin kaplanmış yüzey sayesinde kazara sıvı dökülmesine karşı dayanıklılık sağlanıyor, dökülen sıvılar kolaylıkla akıp gidiyor veya silinebiliyor. Ayrıca klavye düşmelere veya çarpmalara karşı da dayanıklı.

Logitech-Keys-To-Go-Klavye-080415-2

Klavyenin üstündeki tuşların aralıkları iyi şekilde ayarlanmış, bu şekilde rahatça yazı yazılabiliyor. Ayrıca bir satır Windows ve Android kısayol tuşları da mevcut. Klavyenin bu versiyonunda taşınabilir ayak da bulunuyor, bu sayede akıllı telefon dik şekilde tutularak kolaylıkla yazı yazılabiliyor.

Logitech-Keys-To-Go-Klavye-080415-3

Logitech Keys-To-Go klavye Android 4.1 ve üstü ile Windows 7 ve üstü işletim sistemleriyle çalışan cihazları destekliyor. Ürünün bu ay içinde Avrupa, ABD ve diğer bölgelerde yaklaşık 70 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacağı belirtildi.

İLGİLİ HABERLER