Teknoloji

Logitech iPad Pro için Logi Base şarj standını sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

logitech ipad pro logi baseLogitech iPad Pro için geliştirdiği Logi Base isimli özel şarj standını görücüye çıkardı. iPad Pro’nun Smart Connector’ından faydalanan Logi Base hem tableti şarj ediyor hem de tablete bir bilgisayar görünümü kazandırıyor. iPad Pro’nun hem 12.9 inç hem de 9.7 inç modellerini destekleyen Logi Base’de ana materyal olarak alüminyum kullanılmış.

Kaymayan bir tabanı bulunan stand, iPad’in şarj iğneleriyle kolaylıkla bir araya gelebiliyor. Bu ay itibarıyla Apple mağazalarında satışa sunulacak Base’in fiyat etiketinde 99 avro yazacak.

Logi Base, görüntü itibarıyla Apple’ın iPhone için hazırladığı şarj standını hatırlatıyor. Ancak Base’in daha büyük olduğunu ve iPad Pro’nun ağırlığını taşıyabilecek biçimde tasarlandığını belirtmekte fayda var.

logitech ipad pro logi base Logi Base, tabletin masa, mutfak veya komidin gibi yerlerde kullanımını da kolaylaştıracak bir araç niteliği taşıyor. Logi Base’in Apple’ın Smart Connector’ından faydalanması akıllıca bir tercih olsa da, Base’in iPad Pro’nun akıllı kapak ve klavyesiyle aynı anda kullanılamaması bir eksiklik olarak nitelenebilir.

İLGİLİ HABERLER