Teknoloji

Logitech iPad mini için Ultrathin Keyboard Folio ve Folio Protective Case’i duyurdu

Logitech iPad mini için hazırladığı iki yeni kılıfı görücüye çıkardı. Her iki kılıf da kompakt yapılarıyla dikkat çekerken, iPad mini’yi hem korunaklı hem de hafif tutma konusunda oldukça etkili bir imaj çiziyor. Bu kılıflardan ilki olan iPad mini için Ultrathin Keyboard Folio Logitech’in ürettiği en hafif ve en ince klavye kılıf olma özelliğini taşıyor.

logitech-ipad-mini-kilif-210813

Dahili Bluetooth bağlantısı barındıran kılıf sadece 19.3 mm. kalınlığa ve 285 gram ağırlığa sahip. İnceliğine rağmen standart tuş boyutunu korumayı başaran klavye çift taraflı su geçirmez koruma sağlıyor. Günlük iki saat kullanımla üç aylık bir pil ömrü vadeden klavye, USB aracılığıyla şarj edilebiliyor. Ultrathin Keyboard Folio için siyah ve yeşil olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

iPad mini için Folio Protective Case ise aynı su geçirmez korumayı ve dayanak işlevini yerine getiriyor. Sadece kılıf işlevi olan Folio Protective Case’in 14 mm.’lik kalınlığı ise oldukça etkileyici bir değer olarak dikkat çekiyor. 196 gram ağırlığındaki kılıf pembe, mavi, sarı ve siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip. Ultrathin Keyboard Folio’nun Birleşik Krallık için satış fiyatı 70 pound olarak belirlenirken, Folio Protective Case’in bu ülkedeki fiyat etiketinde 40 pound yazacak.

İlgili >> Logitech

İLGİLİ HABERLER