Teknoloji

Logitech Harmony Keyboard oturma odasındaki cihazlarda yazmayı kolaylaştıracak

Logitech’in Harmony serisine set üstü cihazları ve oyun konsollarını hedefleyen yeni bir ürün ekledi. Bunun sayesinde kullanıcı arayüzünde gezinme ve yazı yazma daha kolay hâle gelecek.

logitech-harmony-keyboard-050314

Dün duyurusu gerçekleştirilen Harmony Keyboard klavye ve izleme dörtgeni barındırıyor; Apple TV, Xbox One, Sony PlayStation 3 gibi cihazlarla çalışıyor. Söz konusu cihazları uzaktan kumanda veya kontrolörlerle kontrol etmek bazen zorlaşabiliyor, işte bu noktada Harmony Keyboard imdada yetişiyor.

Yazı yazmayı kolaylaştırmasının dışında Logitech Harmony Keyboard oynat, duraklat, yukarı, aşağı tuşlarını, aynı zamanda oyun konsolu navigasyon butonlarını barındırmasıyla dikkat çekiyor.

Harmony serisinin merkezinde bulunan Logitech Harmony Hub ise klavyeden veya akıllı telefondan gelen komutları eğlence cihazının anlayacağı şekilde tüm platformlara uygun işaretlere çeviriyor.

Klavye Hub ile Wi-Fi üzerinden iletişim kuruyor, iki USB alıcısı üzerinden de çevresel cihazlara bağlanıyor. PlayStation 3 ve Apple TV için Bluetooth desteği de mevcut, ancak PlayStation 4 desteğinden bahsedilmiyor. Harmony Keyboard’un kızıl ötesi alıcısıyla görüş alanı içinde bulunması gerekmediği için Harmony Hub’ı bir kabin içinde gizlemek mümkün oluyor.

Logitech Harmony Smart Keyboard bu ay içinde yaklaşık 150 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ürünle ilgili detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

İlgili >> Logitech

İLGİLİ HABERLER