EğlenceTeknoloji

Logitech G502 Lightspeed fiyat, performans ve işlevlerden ödün vermiyor

logitech g502 lightspeed
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Logitech G, en çok satan oyun faresinin son teknolojiyle güncellenen versiyonu olan kablosuz G502 Lightspeed’i tanıttı. Logitech G502 Lightspeed birinci sınıf kablosuz cihazların hassasiyetini ve performansını hayranların sevdiği yüksek performanslı bir tasarımla birleştiriyor.

Şirketin belirttiğine göre, titizlikle sıfırdan yeniden tasarlanan Logitech G502 Lightspeed’in orijinal versiyonunun tasarımını ve özelliklerini korurken, bu özelliklere Lightspeed ve Powerplay kablosuz teknolojileri eklendi ve ağırlığı da 7 gram azaltıldı. Bunu mümkün kılmak için, Logitech G mühendislik ve tasarım ekipleri, G502’nin her bir unsurunu yeniden değerlendirdi ve ince duvar tasarımıyla iç iskelet kasası dahil, Logitech G PRO kablosuz oyun Mouse’unun çığır açan yeniliklerini birleştirdi.

Yeni Logitech G502 Lightspeed, bir Logitech ürünün mekanik ve elektrik yapısını, ödüllü Lightspeed kablosuz teknolojisini ve Powerplay kablosuz şarjını, şirketin yeni nesil HERO 16K sensörünü de (High Efficiency Rated Optical) içeren gelişmiş bir tasarımda buluşturdu. Sonuçta, sanki kendinizin bir uzantısı gibi hissettiren ve oyunda kaybolmanıza izin veren en son teknoloji oyun faresi ortaya çıktı.

G502 Lightspeed’in dış görünüşü tanıdık gelmekle birlikte, şirket tarafından her şeye rağmen “yeni” olarak tanımlanıyor. Performans ve hassasiyet için tasarlanan bu yeni fare, dayanıklılığından ve yapı kalitesinden ödün vermeksizin, iç kısmında daha fazla yer açılmasına olanak sağlayan gelişmiş bir ince duvar tasarımına sahip. Farede bireysel eylemler gerçekleştirmek veya makroları atamak için Logitech G HUB yazılımıyla özelleştirilebilen 11 programlanabilir tuş bulunuyor. Ek olarak, iki modlu hiper-hızlı kaydırma tekerleği ve ayarlanabilir 6 adet ağırlıktan oluşan (4 adet 2 gr ve 2 adet 4 gr) bir sistem yer alıyor. Bu sayede Mouse’un ağırlığı ve dengesi oyun tarzına göre ayarlanabiliyor.

Logitech G502 Lightspeed, dokulu lastik yan tutamakları ve yıllardır dünyada milyonlarca oyuncuyu memnun eden sağ el kullanım tasarımıyla en üst düzeyde rahatlık sağlıyor. Ek olarak, yeni Logitech G502 Lightspeed, PVC içermiyor ve her ürün satın alımında Logitech’in okyanusa bağlı plastiği çevreden uzaklaştırmaya yardımcı olan Plastic Bank programlarının finanse edilmesine yardımcı olduğu anlamına gelen Plastic Neutral Sertifikası’na sahip bulunuyor.

Logitech G Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ujesh Desai, “Bugün sonuç olarak hiçbir Mouse, bizim dünya genelinde oyuncularla aramızdaki sevgi bağını ve oyuncuların ekipmanlarına olan bağlılığını G502’den daha iyi sembolize etmiyor. İlk Lightspeed oyun Mouse’umuzu pazara sunduğumuz günden bu yana, hayranları G502’nin yeni bir versiyonunu ne zaman tanıtacağımızı merak ediyor ve bekliyordu. Bugünkü lansmanla onlara istediklerini ve daha fazlasını vermeyi başardık.” diye konuştu.

Logitech G502 Lightspeed yurt dışında 150 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Türkiye fiyatı ise henüz açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER