Teknoloji

Logitech’ten USB-C adaptörlü yeni oyun kulaklığı

logitech g333

Logitech, G333 adını taşıyan yeni oyun kulaklığını gözler önüne çıkardı. Tasarım bakımından sıra dışı bir yönü olmayan G333, uzaktan kumanda ve mikrofonun da üzerine yerleştirildiği düz bir kabloya sahip. Değiştirilebilir kulaklık uçları da bulunan G333, cihazlara 3.5 mm. kulaklık jakıyla bağlanıyor. Ancak kutudan bir USB-C adaptörünün çıkması, Logitech G333’ü farklı bir yere koyuyor.

Bu da Logitech G333’ü kulaklık jakı bulunmayan telefonlarda veya ekstra bir USB-C girişi bulunan cihazlarda kullanıma uygun hâle getiriyor. Adaptörün varlığı sayesinde G333’ü kulaklık jakı olmayan telefonlara, oyun konsollarına veya dizüstü bilgisayarlara bağlamakta herhangi bir sorun yaşanmıyor. Kulaklığın kutusundan farklı boyutlarda silikon kulak uçları ve küçük bir taşıma kılıfı da çıkıyor.

G333 görsel olarak Logitech’in G333 VR ve Astro A03 kulaklıklarına bir hayli benziyor. Burada katma değer sağlayan USB-C adaptörünün varlığı oluyor. Söz konusu üç kulaklığın da yurt dışı satış fiyatı 50 dolar olduğu için G333, USB-C girişiyle ön plana çıkıyor.

logitech g333Logitech G333, bahsi geçen diğer iki modelle aynı sürücülere sahip. Kulaklık için mavi detaylı siyah, neon sarısı detaylı mor ve açık mor detaylı gümüş olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER