Teknoloji

Logitech G305 kablosuz fare profesyonel teknolojiyi uygun fiyatla sunuyor

Logitech’in yeni G305 kablosuz faresi şirketin oyun fareleri serisinin en son üyesi oluyor. Bu aksesuar ile şirketin üst sınıf HERO optik sensörü daha makul fiyatlı bir cihazda sunuluyor.

Yaklaşık 60 dolarlık fiyat etiketine sahip olan G305, Logitech’in fiyat yelpazesi içinde giriş tarafında bulunuyor. Bu nedenle farede sadece temel özellikler yer alıyor. Sol tık, sağ tık, kaydırma kadranı da dahil altı adet programlanabilir tuş yer alırken, LED aydınlatmaları görmüyoruz. Buna rağmen üst sınıf sensör teknolojisi elinize geçiyor.

HERO sensörü, Logitech’in üst sınıf farelerinde yer alan bir teknoloji. Bu teknoloji 200-12000 arası DPI takibi ve büyük oranda iyileştirilmiş güç verimliliğiyle öne çıkıyor. Logitech, tek bir AA pille 250 saatlik oyun oynama imkanının sunulduğunu söylüyor.

Öte yandan G305, Logitech’in Lightspeed kablosuz teknolojisini kullanıyor. Bunun için farenin içine gizlenmiş USB aygıtını kullanmanız gerekiyor. Böylelikle 1 milisaniyelik tepki süresiyle rekabetçi oyunlarda gecikme endişesini ortadan kaldırıyor. Şirket “Endurance” adı verilen bir seçenek de sunuyor. Bunun sayesinde tepki süresi 8 milisaniyeye çıkıyor, ancak pil ömrü de dokuz aya yükseliyor.

Logitech G305 bu ay içinde, 59.99 dolarlık fiyat etiketiyle yurt dışında satışta olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER