Teknoloji

Logitech’in yeni G serisi ürünleri oyunseverlerin isteklerine göre hazırlandı

Logitech-G302-Daedalus-Prime-111214

Aksesuar sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Logitech, oyunseverler için özel olarak geliştirdiği ürünlerini G serisi altında pazarlıyor. Logitech G serisinin oyunculardan gelen yorum ve geri bildirimler doğrultusunda hazırlanan yeni ve klavye farelerini Türkiye lansmanı düzenlenen bir basın toplantısıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Logitech Türkiye Ürün Müdürü Mustafa Uyar, yeni ürünlerinin eSpor oyuncularını ihtiyaç duydukları performansla buluşturmak için özel olarak geliştirildiğinin altını çizdi. Yeni farelerden G302’nin konforu ve dayanıklılığı mevcut en gelişmiş teknolojiyle birleştirdiğini ve MOBA oyun platformu için tasarlanmış en iyi fare olduğunu söyleyen Uyar, Logitech G402 Hyperion Fury’nin ise üç yıllık yoğun Ar-Ge çalışmalarının ardından geliştirildiğini ve üstün özellikleriyle dünyanın en hızlı oyun faresi olduğunu belirtti.

logitech-g402

Uyar FPS tutkunları için geliştirilen G402’nin hafif tasarımı ve Fusion Engine özelliği  ve hassasiyetiyle daha hızlı ve şiddetli vuruşlar yapmayı mümkün kıldığını dikkat çekerken, dünyanın ilk 12000 DPI sensörünü ileri düzey yüzey ve ağırlık ayarlama özelliğiyle birleştiren G502’yi ”türünün ilk örneği” olarak tanımladı. Logitech Türkiye Genel Müdürü, şirketin yeni oyun klavyesi G910 Orion Spark’ın ise mükemmel oyun deneyimi için tasarlandığını ve halihazırda dünyanın en gelişmiş ve hızlı mekanik oyun klavyesi olduğunu sözlerine ekledi.

Gelişim sürecinde profesyonel MOBA oyuncuları tarafından test edilen Logitech G302 Daedalus Prime MOBA, eSpor’un zorlu koşulları için özel olarak hazırlanmış bir aksesuar hüviyeti taşıyor. El hareketlerini ekrandaki aksiyonlara en doğru biçimde yansıtmak için Logitech tarafından geliştirilen Delta Zero teknolojisi de G302’de kullanıcılara sunuluyor. Programlanabilir altı tuşa ve 20 milyon tıklamalık bir kullanım ömrüne sahip olan Logitech G302 Daedalus Prime MOBA’nın Türkiye satış fiyatı 149 TL olarak belirlendi.

Şirketin ”dünyanın en hızlı oyun faresi” olarak tanımladığı Logitech G402 Hyperion Fury’de ise şirketin Fusion Engine teknolojisine ek olarak, Delta Zero sensör teknolojisi de bulunuyor. Söz konusu teknoloji, G402’ye son derece yüksek bir hassasiyet sağlıyor ve oyuncuların nokta atışları yapmasını mümkün kılıyor. Programlanabilir sekiz tuşu bulunan Logitech G402 Hyperion Fury’ye sahip olmak için 169 TL ödemek gerekiyor.

Logitech-G502-Proteus-Core

”Ayarlanabilir oyun faresi” olarak tanımlanan Logitech G502 Proteus Core ise dünyanın ilk 12000 DPI sensörünü barındırmasıyla göze çarpıyor. Gelişmiş sensörüne ek olarak, ağırlığının ve denge merkezinin ayarlanmasıyla da dikkat çeken G502’de 32-bit ARM işlemci ve programlanabilir 11 tuş mevcut. Logitech G502 Proteus Core’un Türkiye satış fiyatı ise 269 TL.

logitech-g910-111214

Oyuncular için hazırlanmış üç fareye eşlik eden Logitech G910 Orion Spark ise RGB aydanlatmasıyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde klavyenin her bir tuşunun aydınlatmasını 16.4 milyon farklı renk seçeneğiyle özelleştirilebiliyor. G910 Orion Spark’ta çoğu iOS ve Android cihazına uyumlu, Arx Control verilerine kolay ulaşım imkanı veren dışa çekilebilir bir tabla da bulunuyor. Logitech’in 70 milyon tuş darbesine dayanıklı olduğunu belirttiği G910’un Türkiye satış fiyatı 569 TL olarak açıklandı.

İLGİLİ HABERLER