Teknoloji

Logitech’ten espor oyuncularına özel G Pro Wireless kablosuz fare

logitech g pro wireless gaming mouse
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

logitech g pro wireless gaming mouse

Kablosuz oyun farelerinin espor camiası tarafından lanetlenmesinin bir sebebi var. Çok az bir gecikme bile sizi oyun dışı bırakabilir. Logitech, kablosuz fareyle oyun oynamanın rüyasını kuran oyuncular için yeni bir kablosuz fare tasarladı. Logitech G Pro farenin kablosuz versiyonu rekabetçi oyuncular için ve de onların yardımlarıyla geliştirildi.

Logitech’in sıfıra yakın gecikme sunan Lightspeed ve PowerPlay kablosuz şarj teknolojileri üzerinde inşa edilen bu ürün, aynı zamanda şirketin 16000 DPI’lık yüksek doğruluklu sensörünü içeriyor. Yaklaşık 80 gramlık ağırlığı da kolaylıkla taşımaya imkan sağlıyor.

Doğal olarak bu fare kullanıcıların tercihleri doğrultusunda özelleştirilebiliyor. Sol ve sağ kenar tuşlarını değiştirebilir, RGB aydınlatmasını takımınızın veya oyun setinizin renklerine uyum sağlayacak biçimde değiştirebilirsiniz. Fareyi bağlamanız gerekirse, düşük sürtünmeli kablo ile herhangi bir engelle karşılaşmayacaksınız.

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse, ağustos ayı sonunda 150 dolarlık yurt dışı fiyatıyla sunulacak. Logitech’in en yeni espor uyumlu çevresel aygıtını isteyen, ancak kablosuz bağlantıyı istemeyenler de düşünülüyor. Şirket G Pro kablolu farenin güncellenmiş bir versiyonunu da çıkarıyor. O model de 16000 DPI’lık güncellenmiş sensöre ve düşük sürtünmeli kabloya sahip. Bu modelin yurt dışı fiyatı da 70 dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER