EğlenceTeknoloji

Logitech G’den kulağın fotoğrafını çekerek ses analizi yapan uygulamaya destek

immerse logitech g

Logitech G, oyunun tadını daha şekilde yaşamanızı sağlayacak şekilde oyun sesini özelleştirebilen yeni bir uygulama için destek sunmaya başlıyor. Immerse adını taşıyan uygulama; büyük ölçekli savaşların, giderek yaklaşan ayak seslerinin veya yarış pisti üzerindeki seslerin daha net şekilde duyulmasını amaçlıyor.

Immerse uygulaması Embody adlı bir uzamsal ses şirketi tarafından, Logitech G iş birliğiyle geliştirildi. Embody, Immerse uygulamasının PC oyuncularına “oyun seslerini gerçek dünyadaki sesleri duydukları şekilde duyma” imkanı sunacak şekilde tasarlandığını ve seslerin size yaklaşıyormuş ya da sizden uzaklaşıyormuş hissini verdiğini söylüyor.

Immerse uygulaması yapay zekâdan yararlanarak her bir kullanıcı için kişiselleştirilmiş ses profili oluşturuyor. Uygulama için kayıt yaptırdığınızda, Immerse bir QR kodunu taratmanızı ve daha sonra da akıllı telefonunuzu kullanarak sağ kulağınızın fotoğrafını çekmenizi istiyor. Daha sonra Immerse’ün yapay zekâsı devreye giriyor ve algoritmaları kullanarak kulağınızın tüm kısımlarını analiz ediyor, kulaklarınızın sesi nasıl aldığını belirliyor.

Immerse uygulaması bedava hizmet sunmuyor

Immerse uygulaması paralı abonelik servisi ve abonelik de ayda 3 dolarlık ücretlerden başlıyor. İki hafta süren bir ücretsiz deneme süresi de mevcut. Uygulama bir düzineden fazla Logitech G kulaklığını destekliyor. Bunların arasında G Pro X ve Pro oyun kulaklıkları ve aynı zamanda Logitech G533 de bulunuyor.

Logitech G’nin yanı sıra Immerse, Beyerdynamic tarafından tasarlanmış kulaklıkları da destekliyor. Embody’nin gelecekte diğer kulaklık şirketleriyle iş birliğine gitmesi ve oyun içi ses deneyimini özelleştirme konusunda daha rahat erişim imkanı sunması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER