Teknoloji

Logitech’ten iPad Pro için yeni klavyeli kılıf

logitech folio touch
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Logitech 11 inç iPad Pro modeli için Folio Touch adlı yeni bir klavyeli kılıf çıkardı. Bu aksesuar hem 2018 hem de 2020 versiyonları için çalışıyor. Apple’ın Magic Keyboard klavyesine göre daha uygun fiyatlı bir çözüm olan bu yeni aksesuar daha eski iPad modelleri için çıkan Logitech Combo Touch adlı aksesuara da benziyor.

Kılıf katlanabilir klavye içeriyor ve bu klavyenin üzerinde iPadOS için bir kısayol tuş satırı da bulunuyor. Bu tarz tuşları Magic Keyboard’da görmüyoruz. Tuşlar arka aydınlatmalı ve aydınlatma seviyesi de ortamdaki ışığa göre belirleniyor. Folio’da izleme dörtgeni de var. Bu da birden fazla parmakla dokunma, kaydırma, sürükleme, kıstırma ve çift tıklatma gibi hareketleri destekliyor.

Kılıfın ayağı ayarlanabilir yapıda ve 40 dereceye kadar hareket ettirilebiliyor. Klavyeyi iPad’in arkasına katlamak mümkün. Bu da Magic Keyboard ile yapamadıklarınız arasında bulunuyor. iPad’i, cihazın açısına ve klavyenin yerleşimine bağlı olarak dört farklı modda kullanabilirsiniz: Yazı yazma, izleme, çizim ve okuma.

Folio Touch iPad Pro’ya Apple’ın Smart Connector bağlantısı üzerinden bağlanıyor. Bu bağlantı tabletin arka tarafında yer alıyor. Bu da iki cihazın aynı anda otomatik olarak klavyeye bağlanabileceğini gösteriyor. Üstelik Folio’yu ayrıca şarj etmeniz gerekmiyor, gücünü iPad’den alıyor.

Folio Touch Temmuz 2020 itibarıyla 160 dolara yurt dışında satışa sunuluyor. Cihazı Logitech veya Apple mağazalarından satın almak mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER