Teknoloji

Logitech’ten yeni iPad Air’a özel Folio kılıf ve kapaklar

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın yeni iPad duyurusunun hemen sonrasında Logitech de bu daha ince ve hafif tablet için geliştirilmiş yeni nesil aksesuarlarını duyurdu.

logitech-keyboard-ipad-air-281013

İlk ürün olan Logitech Folio Protective kılıf iPad Air için geliştirildi ve daha önce iPad mini için çıkarılan Folio kılıf gibi ipad’in kenarlarını su geçirmez yüzeyiyle koruyor, SecureLock özelliği ve bir ayak gibi kullanılabilme olanağı sunuyor. Bu ürün yurt dışında yaklaşık 50 dolarlık fiyat etiketiyle satılacak.

Logitech’in bu kılıf dışında çıkardığı üç farklı klavye aksesuarı bulunuyor. Bunlardan ilki olan FabricSkin Keyboard Folio for iPad Air, kılıf malzemesinin üstüne kaynaştırılan tuşlar barındırıyor. Tuş takımı içinde iOS kısayolları bulunuyor; Bluetooth ile iPad Air’a bağlanan kılıf SecureLock özelliği sayesinde kapak kaldırıldığı anda kullanılabilme fırsatı sunuyor. Klavyenin kullanılmadığı durumlarda tuşların işlevi otomatik olarak kesiliyor, böylelikle hatayla basma gibi durumlar oluşmuyor. Logitech bu klavye için 149.99 dolarlık fiyat belirlemiş.

Ultrathin Keyboard Cover for iPad Air ise üzerinde bir klavye barındırıyor ve iPad Air’ın ön bölümünü koruyor. Bu model iPad Air’ın arka tarafını koruma işlevi sunmuyor, ancak FabricSkin’deki özelliklerin, tam boyutlu tuşlar hariç olmak üzere hepsini barındırıyor. microUSB ile şarj edilen bu kapak tek bir şarjla üç ay çalışabiliyor. Logitech bu ürün için 99.99 dolarlık fiyat belirledi.

Son olarak Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air ise hem ön hem de arka bölümü koruyor ve Bluetooth klavye barındırıyor. Günlük iki saat boyunca kullanımda toplam üç ay tek bir şarjla çalışma imkanı sunan bu kapağın çerçevesi onu daha ince ve hafif kılıyor. Ayrıca kolay kullanımlı kilit tuşu sayesinde kapağı çıkarmak kolay şekilde gerçekleşiyor. Bu kılıf biri kolay yazmak diğeriyse sadece tablet olarak kullanmak olmak üzere iki farklı kullanım pozisyonu sunuyor. Özel tasarım sayesinde klavye bölümü katlandığında tuşlara kazara dokunmak gibi bir durum söz konusu olmuyor. Bu aksesuar için de 99.99 dolarlık fiyat belirlenmiş.

Logitech’in bu aksesuarlarının fazla vakit geçmeden bu taraflara doğru da geleceğini tahmin ediyoruz.

İlgili >> Logitech

İLGİLİ HABERLER