Teknoloji

Logitech Craft klavye için yazılım geliştirme kiti yayınladı

logitech craftLogitech Craft klavyesi için hazırladığı güncellemeleri kamuoyuyla paylaştı. Şirketin hazırladığı güncellemeler, kullanıcıların kişiselleştirilebilen girdi kadranıyla yapabileceklerinin sayısını artırıyor. Açık bir yazılım geliştirme kiti de yayınlayan Logitech, geliştiricilerin Craft için entegrasyonlar hazırlamalarını mümkün hâle getiriyor.

Adobe Lightroom Classic CC desteği, Craft kullanıcılarına sunulan yenilikler arasında en önemlilerden birisi olarak göze çarpıyor. Kullanıcılar kadran üzerinden 11 farklı düzenleme seçeneğine erişebiliyor. Craft’ın kadranı üzerine dokunulduğunda bu farklı seçenekler arasında geçiş yapabilmek mümkün hâle geliyor.

Logitech’in destek sunduğu uygulamalar Lightroom ile sınırlı kalmıyor. Listede Adobe Reader DC (Windows), VLC (Windows), Önizleme (Mac), Quicktime (Mac), Safari (Mac), Spotify (Windows ve Mac) gibi uygulamalar da yer alıyor. Bu destek sayesinde kullanıcılar şarkı değiştirme, ses ayarlama veya dokümanlarda yakınlaştırma yapma gibi işlevleri hızlı biçimde gerçekleştirebiliyor.

Uygulamalarına Logitech Craft entegrasyonu yerleştirmek isteyen kullanıcılar, bunun için gerekli belge ve yazılım geliştirme kitine Logitech’in Github’daki bilgi havuzu üzerinden erişebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER