Teknoloji

Logitech Circle 2 daha fazla özellik ve esneklik vaadiyle geliyor

logitech circle 2Logitech popüler IP kamerası Circle’ın yeni versiyonunu tanıttı. Circle 2 adını taşıyan yeni kamera, selefine göre daha esnek ve çok yönlü olmasıyla dikkat çekiyor. Logitech Circle 2 yurt dışında temmuz ayında satışa sunulacak.

Circle 2 hem kablolu hem de kablosuz formatlarda satılacak. Kablosuz format sayesinde kameranın evin farklı noktalarında daha rahat kullanılabilmesi amaçlanıyor. Suya ve sert hava koşullarına karşı dayanıklılık da kameranın evin dışında kullanımını mümkün hâle getiriyor. Circle 2, -20 santigrat derecede de, ya da termometreler 50 santigrat dereceyi gösterirken de çalışabilecek.

Esneklik ve çok yönlülük de kameranın ana satış noktaları arasında yer alıyor. Kullanıcılar artık diledikleri takdirde kameranın evin farklı noktalarına kurulumunu kolaylaştıracak aksesuarları da satın alabilecek. Duvara ve prizlere montajı sağlayacak aksesuarlar, şarj edilebilir pilli korumalar, hava koşullarına karşı koruma sağlayan kılıf ve pencere montaj aracı, Logitech tarafından sunulan aksesuarlar arasında bulunuyor.

Circle 2’nin kablosuz versiyonu için hazırlanan pilli kılıf üzerinde özel sensörler barındırıyor. Bu kılıf kameranın 3 ay boyunca çalışmasını sağlıyor. Bu formatta kamera sadece hareket tespit ettiğinde kayda başlıyor. Bir süre sonra hareket kesildiğinde kamera da kaydı durduruyor. Böylelikle Circle 2’nin çok daha uzun süre çalışması mümkün hâle geliyor.

Kameradaki değişiklikler sadece bununla sınırlı kalmıyor. Her iki versiyonda da bulunan geliştirilmiş hoparlör, çift yönlü iletişim deneyimini daha yukarıya taşımayı sağlıyor. Geniş açılı lens ise kameranın kurulduğu alanın veya bölgenin 180 derece görülmesini sağlıyor. Gelişmiş bağlantı seçenekleri de yenilikler arasında yer alıyor.

Logitech Circle 2; Logitech Pop, Amazon Echo ve Apple HomeKit ile uyumlu olarak çalışacak. Bu da kameranın önünde diğer akıllı ev cihazlarıyla etkileşim içine girmek için çok sayıda seçenek olduğu anlamına geliyor. Mevcut uygulamayla uyumlu olan yeni kamera, orijinal Circle ile birlikte de çalışabilecek. Böylelikle iki kamera bir arada kullanılabilecek. 8x dijital zoom özelliğine sahip Circle 2, uygulama üzerinden yakınlaştırma imkanı sağlıyor. Yeni kamera da kaydedilen görüntüleri 24 saat boyunca ücretsiz olarak oynatabilecek.

Logitech Circle 2 179.99 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak

Circle 2’nin kablolu versiyonu için 179.99 dolar ödemek gerekecek. Kablosuz versiyonun fiyat etiketinde ise 199.99 dolar yazacak. Aksesuar fiyatları ise 29.99 ila 49.99 dolar arasında değişecek.

İLGİLİ HABERLER