Teknoloji

Logitech’in modüler iPhone kılıfı case+ manyetik bağlantılarla özelleştirme imkanı veriyor (güncellendi)

Modüler telefonlar Google’ın Ara projesiyle birlikte gündemde biraz daha fazla yer edinmeye başladı. Logitech insanların gösterdiği ilgiyi farketmiş olmalı ki, erken davrandı ve case+ olarak adlandırılan ve kullanıcıların manyetik yuvaları sayesinde parçalarını değiştirmelerini mümkün kılan yeni bir aksesuar çıkardı.

logitech-case-plus-010514-1

Logitech’in case+ aksesuarı iPhone 5 ve iPhone 5s ile kullanılabiliyor. Temel bir kılıf ve manyetik arka plakadan oluşan bu sistem güç adaptörü, araç yuvası, ayak ve cüzdan modülleri gibi eklentilerle farklı ihtiyaçlara cevap verebilir hâle getiriliyor.

Logitech case+ aksesuarını dört farklı eklentiyle birlikte sunacak. Temel birim sadece manyetik plakalı bir kılıftan ibaret, ancak bunun sayesinde telefonun darbelere karşı daha korunaklı hâle gelmesi mümkün oluyor.

logitech-case-plus-010514-2

+energy olarak adlandırılan 2300 mAh kapasiteli pil taşıyan bir eklenti mevcutken; manyetik montaj sistemi +tilt, otomobil aksesuarı +drive; kart, nakit veya anahtar muhafaza etmeyi sağlayan cüzdan eklentisi +wallet da diğer uzantılar olarak sıralanıyor. Magnashield olarak adlandırılan teknoloji sayesinde kredi kartlarının manyetik şeritleri akssuardan veya telefonun kendisinden etkilenmiyor.

Logitech case+ için yurt dışında 200 dolarlık bir fiyat belirledi ve bunu ön siparişe sundu. Ürünün Türkiye’de de piyasaya sunulmasını bekliyoruz.

Güncelleme: Logitech Türkiye’den aldığımız bilgiye göre case+ gelecek ayın başından itibaren Türkiye’de de satışta olacak.

İlgili >> Logitech

İLGİLİ HABERLER