Teknoloji

Logitech AnyAngle ile iPad’inizi her açıda kullanın

logitech-anyangle-kilif-201114

Logitech iPad mini ve iPad Air 2 için yeni bir kılıfın duyurusunu yaptı. Gizlenmiş bir menteşeli dayanak sayesinde kullanıcılar tabletlerini film izlerken, yemek yaparken veya bunun gibi farklı durumlarda, farklı açılarda kullanabiliyor. Kılıf kullanıcı hangi açıda kullanırsa kullansın sağlam bir şekilde duruyor, bunda mıknatısların kullanılmış olmasının önemli bir payı bulunuyor.

50 derecelik bir aralıkta istenen açıda kullanım imkanının bulunduğunu belirten Logitech, eğer istenirse kapağın tamamen iPad’in arkasına katlanabileceğini de kaydediyor. Kapak açıldığında iPad’i uyandırma, kapandığında da uyutma gibi artık kapaklar için standart hâlini almış bir özellik de sunuluyor.

Logitech AnyAngle kılıf iPad’in neredeyse her açıda kullanılmasına izin vermesinin yanı sıra, koruyucu özelliği sayesinde iPad’i düşmelerden, çizilmelerden koruyor.

AnyAngle kılıflar yurt dışında Logitech’in web sitesinde satışa sunulmuş durumda. Açık ve koyu mor, yeşil, beyaz, gri, beyaz, yeşil ve tamurcun, kırmızı ve mavi, siyah ve odun kömürü gibi farklı renk seçeneklerine sahip olan kapakların ABD satış fiyatı yaklaşık 60 dolar olarak belirlenmiş. Logitech’in bu mafsallı kılıfı Türkiye’ye de getirmesini bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER