Manşetler

Lionel Messi Instagram’da beğeni rekoru kırdı

lionel messi instagram

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası, 18 Aralık’ta Arjantin ve Fransa arasında oynanan final müsabakasıyla sona ermiş ve Arjantin heyecan dolu 120 dakikanın ve penaltıların ardından kupanın sahibi olmuştu. Final sırasında Google’ın arama trafiğinde rekor kırıldığı Google CEO’su Sundar Pichai tarafından açıklanmıştı. Final maçı bir başka rekoru da beraberinde getirdi. Arjantin’in kaptanı ve süper yıldızı Lionel Messi Instagram’da en çok beğenilen paylaşımın sahibi oldu.

Pek çok kişi tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Messi, Dünya Kupası’yla birlikte koleksiyonundaki eksik parçayı da tamamlamıştı. Messi, mutluluğunu finalden kısa bir süre sonra yaptığı paylaşımla göstermişti. Messi’nin birden fazla fotoğraf barındıran paylaşımı, Instagram’ın şimdiye kadar en çok beğenilen paylaşımı oldu.

Bu yazının yazıldığı dakikalar itibarıyla Messi’nin paylaşımı 57 milyon 928 bin 768 kez beğenilmiş durumda. Söz konusu paylaşım hem beğeni sayısı hem de rekoru ele geçirme süresiyle çıtayı geçilmesi oldukça zor bir yere taşımışa benziyor.

Lionel Messi Instagram’ın beğeni rekorunu bir yumurtanın elinden aldı

Lionel Messi Instagram’ın en çok beğenilen paylaşımı unvanını bir yumurta fotoğrafının elinden aldı. Söz konusu fotoğraf, 4 Ocak 2019’da World Record Egg isimli bir hesap tarafından tamamen rekor kırma amacıyla paylaşılmıştı. Fotoğraf 11 gün içinde 44 milyondan fazla kişi tarafından beğenilmişti. Yazının yazıldığı dakikalar itibarıyla yumurta fotoğrafının beğeni sayısı 56.2 milyon civarında.

İLGİLİ HABERLER