Teknoloji

Lionel Messi Arjantin Milli Takımı’ndaki arkadaşlarına altın kaplama iPhone hediye etti

iphone 14 pro lionel messi

Arjantin geçtiğimiz aralık ayında Katar’da Dünya Kupası’nı kaldırmıştı. Bu zaferin en önemli mimarı olan takım kaptanı Lionel Messi, kupada kadroda yer alan takım arkadaşlarına ve teknik ekibe altın kaplama iPhone 14 Pro hediye etti. Messi’nin toplamda 35 adet altın kaplama iPhone hediye ettiği öğrenildi.

Kişiye özel olarak kaplanan telefonların arkasında futbolcunun ismi, forma numarası, Arjantin Futbol Federasyonu’nun logosu ve kaplamayı yapan iDesign Gold isimli şirketin logosu yer alıyor.

iDesign Gold’un sahibi Messi ile çektirdiği bir fotoğrafı ve hazırlanan cihazların görüldüğü fotoğrafları Instagram’da hikaye olarak paylaştı. Şık bir kutu içinde gelen telefonların 24 ayar altınla kaplandığını belirten sertifikalar da kutudan çıkıyor.

Bu jest Lionel Messi’ye ne kadara mal oldu?

Kaplama işlemi orijinal arka panelin çıkarılması ve yerine altın levhanın yerleştirilmesiyle gerçekleştiriliyor. Messi’nin hangi depolama alanı seçeneğini tercih ettipği bilinmese de, yedi kez Ballon d’OR ve iki defa Dünya Kupası Altın Top ödülünü kazanan Messi’nin böyle bir jest yapmasının her şeyden önemli olduğu söylenebilir.

Böyle bir hediyeye paha biçmek oldukça zor. Ancak iDesign Gold’un altın kaplamalı 1 TB iPhone 14 Pro’yu 4 bin pound karşılığında sattığı biliniyor. Bu da Lionel Messi’nin bu unutulmaz hediye için 140 bin pound ödemiş olabileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER