Teknoloji

LinkedIn iPhone için LinkedIn Intro’yu yayınladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2012 yılında e-posta şirketi Rapportive’i satın alan LinkedIn o günden bu yana iPhone’un Mail uygulaması için özel bir e-posta ürünü geliştirmek adına çalışıyordu. Şirket bu çalışmaların meyvesi olan LinkedIn Intro’yu nihayet yayınladı. Intro ile kullanıcılar LinkedIn profillerini iPhone’un Mail uygulaması üzerinden görüntüleyebilecek. Böylelikle tanımadıkları kişilerden bir e-posta alan kullanıcılar LinkedIn Intro’yu kullanarak bu kişi hakkında bilgi sahibi olabilecek. Bu tarz bilgilerin özellikle istenmeyen e-postaları engellemekte oldukça faydalı olacağı düşünülüyor.

linkedin-intro-241013

Şirket Intro’nun zengin, interaktif ve uygulama benzeri bir deneyim sunduğunu belirtti. Kullanıcılar Intro üzerinden kişilerin profil özetlerini, ortak bağlantıları, eski ve mevcut iş durumlarını, eğitim geçmişlerini ve LinkedIn’de yer alan diğer bilgilerini görebiliyor. LinkedIn’i İngilizce olarak kullanan abonelere dağıtımına başlanan LinkedIn Intro; Gmail, Google Apps, Yahoo Mail, AOL Mail ve iCloud’u doğrudan iPhone’un Mail uygulaması üzerinden destekliyor.

Şirket Intro’ya ek olarak yeniden tasarladığı iPad uygulamasının da duyurusunu gerçekleştirdi. 2012 yılında yayınlanan uygulamanın kullanıcı arayüzünde değişikliğe giden LinkedIn, uygulamaya Influencer paylaşımlarını, fotoğrafları ve yerleştirilmiş videoları dahil etti. Kullanıcılar yeni tasarımla birlikte ekranda yatay olarak sürükleme hareketi yaparak paylaşımları tek tek de görebilecek. Uygulamanın arama özelliklerini geliştiren şirket, güncellenmiş versiyonun dağıtımına iTunes App Store üzerinden başladı.

İlgili >> LinkedIn (1), LinkedIn (2), iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER