Teknoloji

Line’dan markalar ve ünlüleri hayranlarıyla buluşturacak yeni uygulama

line-at-130215-1

Mobil iletişim servisi Line, markaları ve ünlüleri hayranlarıyla buluşturacak yeni bir uygulama geliştirdi. Line’ın uygulaması akıllara Facebook sayfalarını getirse de, bu iletişimi anında mesajlaşma formatı çerçevesinde kurmasıyla dikkat çekiyor.

line-at-130215-2

Line@ adını taşıyan uygulama iOS ve Android için yayınlandı. Line@ ile markalar ve ünlüler Line’ın mesajlaşma uygulamasını kullanan takipçilerine doğrudan mesaj gönderebilecek, onların profillerinde veya kendi sayfalarında bağlantı paylaşabilecek. Arkadaş olunan kullanıcılarla birebir sohbet gerçekleştirmek de mümkün olacak. Markalar ve ünlüler günlük eklenen arkadaş sayısı, blok oranı ve profilde gerçekleştirilen paylaşımlara gelen geri dönüşler gibi istatistikleri de görebilecek.

line-at-130215-3

Line@’i kullanan markalar takipçileriyle olan ilişkilerini internet tarayıcısı üzerinden de yürütebilecek. Uygulamada sunulan özelliklere ek olarak, masaüstü versiyonunda markalara içerik bakımından zengin sayfalar hazırlama imkanı sunuluyor.

line-at-130215-4

Line@ için markalara ve ünlülere iki farklı abonelik modeli sunuluyor. Ücretsiz modelde kullanıcılara 1000 mesajlık bir limit koyuluyor. Aylık 50 dolar karşılığında faydalanılabilen ücretli modelde ise kullanıcılara 50 bin mesaj gönderme hakkı tanınıyor. Markalar yıllık 24 dolar karşılığında Line@ için özel bir kullanıcı ismi oluşturabiliyor.

line-at-130215-5

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER