Manşetler

Lifecell’den uygulama seçimli tarifeler geldi

turkcell lifecell yiyosa gelin

turkcell lifecell yiyosa gelin

Turkcell, dijital markası Lifecell çatısı altında yeni bir tarife çözümünü müşterilere sunuyor. Kişiye özel yeni tarifelerle, Turkcell müşterileri kendi uygulamalarını kendi seçme şansına sahip oluyor.

Mix, Süper Mix ve Mega Mix isimleriyle sunulan yeni tarifelerde, kullanıcılar paketlerinin içerisinde belirlenen konuşma, ses ve veri içeriğinin yanında istedikleri uygulamalara kendileri karar verebiliyor.

Turkcell bunun için, Türkiye?de ve dünyada en çok kullanılan 30?a yakın uygulamadan oluşan bir havuz oluşturdu. Müşteriler en çok sevdikleri ve kullandıkları uygulamaları seçerek kendi paketlerini kendileri yaratabiliyor. Ayrıca seçilen her bir uygulama için 5 GB internete sahip oluyor. Böylece kullanıcılar paketlerindeki internetlerini harcamadan uygulamalarını kendi özel internetiyle istediği şekilde kullanabiliyor.

Bunun yanında paketlerde Turkcell uygulamaları BiP, fizy, Lifebox, TV+  Dergilik, ve Yaani de özel datalarıyla yer alıyor.

Müşteriler, Lifecell Mix, Lifecell Süper Mix ve Lifecell Mega Mix  paketlerinden birini tercih ederek, kullanmak istedikleri uygulamaları Turkcell Hesabım üzerinden ya da lifecell.com.tr’den seçebiliyor. Ayrıca seçtikleri uygulamaları her ay tarife yenilenme dönemlerinde kolayca değiştirebiliyor.  Yeni tarifelerden faturalı, faturasız tüm bireysel Turkcell müşterileri de faydalanabiliyor.

Lifecell uygulama havuzundkai uygulamalar

Uygulama havuzunda; Akbank Direkt, Alkislarlayasiyorum.com, Apple Music, BluTv, CEPTETEB, Döviz.com, Facebook, Fenomen+, Garanti Cep, Instagram, İşCep, İzlesene.com, Migros Sanal Market, PowerFm, Pratik Borsa, Sahibinden, Sinemalar.com, Spotify, Twitter, Whatsapp, Yandex, Yapı Kredi, YouTube yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER