Teknoloji

lifebox telefon rehberi yedekleme hizmeti sunmaya başladı

lifebox telefon rehberi yedeklemeTurkcell’in bulut depolama servisi lifebox kullanıcıların fotoğraf, video ve diğer dosyalarını saklamanın yanına şimdi de telefon rehberini yedekleme özelliğini ekledi. Kullanıcılar lifebox telefon rehberi yedekleme özelliğini kullanarak telefon rehberlerindeki numaraların silinmesi ihtimaline karşı önlem alıyor.

Yedeklenen telefon rehberi istenildiği zaman telefona geri yüklenebiliyor. Ayrıca yeni bir telefon satın alanlar da bu özellik sayesinde eski telefonlarında kalan numaraları yeni telefonlarına sorunsuz ve kolay şekilde aktarabiliyor. Öte yandan lifebox’a yüklenen rehber bilgilerin web sitesinden görüntüleyip telefona ya da bilgisayara da indirme imkanı bulunuyor.

Sadece Turkcell abonelerinin değil, tüm mobil operatör müşterilerinin kullanabildiği bulut depolama servisinin uygulamasını indiren ve giriş yapan herkese aylık 5 GB’lık saklama alanı ücretsiz olarak veriliyor. Bununla birlikte daha fazlasını isteyenler 50 GB, 500 GB ve 2,5 TB’lık paketlere de yükseltebiliyor.

İLGİLİ HABERLER